Audrey Garot
Audrey Garot Reality 4 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Julia uit K3 reageert voor het eerst op affaire-geruchten met zanger Metejoor

Julia Boschman maakt sinds eind november 2021 deel uit van K3, nadat zij de talentenjacht K2 zoekt K3 heeft gewonnen. Hierdoor werd ze natuurlijk bekend en dan krijg je soms te maken met roddels en geruchten. Zo maakte juicekoningin Yvonne Coldeweijer een tijdje geleden bekend dat nieuw K3-lid Julia een affaire zou hebben met de Belgische zanger Metejoor. Julia reageert voor het eerst op deze geruchten.

Ze heeft het er wel even moeilijk mee gehad.

Julia reageert voor het eerst op geruchten

Afgelopen zomer ging er een gerucht dat Julia vreemd zou zijn gegaan met zanger Metejoor, terwijl ze beiden in een relatie zitten. Dit zou gebeurd zijn tijdens het seizoen van The Voice Kids in België. Ze zouden ook samen gespot zijn in een hotel in Antwerpen, dit maakte Yvonne Coldeweijer bekend. Nu reageert Julia voor het eerst op de geruchten.

Dat ze als nieuw K3’tje te maken zou krijgen met roddels en dergelijke, dat had ze wel verwacht. Toch had ze gehoopt dat het niet zover hoefde te komen, vertelt Julia aan Het Laatste Nieuws. “Ik wist dat er vervelende dingen bij ‘bekend zijn’ hoorden, maar ik hoopte dat het niet zover hoefde te komen. Van tevoren weet je dat de kans bestaat dat er lastige dingen worden geschreven. Gelukkig werd ik na het gedoe goed opgevangen door Studio 100, mijn familie, vrienden en ook door Hanne en Marthe. De mensen die er voor mij toe doen, weten hoe het zit.”

Niet van suiker

Gelukkig kan de zangeres wel tegen een stootje en wordt ze goed begeleid. “Natuurlijk is het niet leuk om opeens zo’n beerput over je heen te krijgen, maar ik ben niet van suiker. Ik kan dat wel goed langs me heen laten gaan, juist omdat ik zo goed ondersteund werd.” Ook de manager van Metejoor heeft al eerder de geruchten ontkracht en noemde het ‘totale onzin’. Hij vertelde ook dat als je bekend bent, je vroeg of laat te maken krijgt met dit soort roddels en helaas is hier weinig tegen te doen.

Ouch! Volgens onderzoek heeft Yvonne Coldewijer de meeste nepvolgers van bekend Nederland