Alex Ebbers
Alex Ebbers Life 19 sep 2018

Dit is waarom alle kandidaten van Holland’s Next Top Model het verdienen om te winnen

Het elfde seizoen van Holland’s Next Top Model is in volle gang. Wat is het toch een heerlijk programma en we zitten ook dit jaar weer voor de buis gekluisterd. Maar wie zijn nou eigenlijk de kandidaten die meedoen?

Kandidaten van Holland’s Next Top Model 2018

Omdat we natuurlijk wel willen weten waar we naar kijken, zetten we de tien kandidaten die dit jaar door de zware voorrondes zijn gekomen even voor je op een rijtje. Want geloof ons, ze zijn stuk voor stuk de spotlights meer dan waardig.

Ramanda, 26 jaar uit Almere

Ramanda staat voor ons met stip op nummer één. Wat is dit een geweldig mens. Ze is niet alleen prachtig, maar ze is ook puur en honderd procent zichzelf. Ze staat voor je klaar, maar neemt zeker geen blad voor de mond. Ja Ramanda, van ons mag jij héél ver komen in dit programma.

View this post on Instagram

Jaaa! Ik ben door naar de top 10! Ben superblij met deze prestatie. Het is niet niks met alle toppers van de top 20!! 😍🔥 #hntm @hollandsnexttopmodel

A post shared by Ramanda EO (@hntm_ramanda) on

Tim, 21 jaar uit Purmerend

Het moment dat we Tim zagen, waren we verkocht. Hij is niet alleen beeldschoon, maar ook nog eens een nuchtere Hollander. Anna Nooshin, de presentatrice van Holland’s Next Top Model? Kent ‘ie niet. Totdat hij een foto van haar ziet. “Ja, mooie vrouw,” antwoordt hij. Nogmaals: wij zijn fan van nuchtere bouwvakker Tim.

View this post on Instagram

Door naar volgende ronde 😂🤙 #HNTM

A post shared by Tim van Riel 21 (@hntm_timvanriel) on

Cecilia, 21 jaar uit Heerhugowaard

Wauw, wauw, en nog eens wauw. Ceclilia is het typische voorbeeld van een natuurlijke schoonheid. Wat is dit een plaatje van een vrouw. Eerlijk is eerlijk: waar we aan het begin dachten dat Cecilia ietwat uit de hoogte was, was dat idee al snel omgeslagen. Het is een schat van een mens, dat net zoals iedere andere vrouw haar lompe en onhandige momenten heeft.

View this post on Instagram

Yaaaaas🎉💖 up to the next round!! #hntm #top10 @hollandsnexttopmodel

A post shared by Cecilia Zevenhek (@hntm_cecilia) on

Daan, 18 jaar uit Groessen

Daan is er zo eentje waar je mee uit wilt gaan. Ga je op stap met Daan, ben je verzekerd van een fantastische avond. Hij is extravert, extravagant en extra extra extra in het algeheel. We vinden hem geweldig, maar denken wel dat hij moet oppassen dat hij niet te veel naast zijn schoenen gaat lopen. Al is hij dan ook wel iemand die ermee wegkomt. Want volgens ons heeft hij een hartje van goud.

View this post on Instagram

TOP 10!!!!!!! Whaaaa Ik ben zo blij 🙌🏼🙌🏼🙌🏼 #hntm op naar volgende week❤️❤️❤️❤️ @hollandsnexttopmodel @videolandonline @rtl5 can’t believe it. Foto door: @joskottmann_photography , outfit : simpele school outfit

A post shared by D A A N S A N D E R S (@hntm_daan_sanders) on

Fee, 17 jaar uit Breda

Fee, we vinden je leuk, maar had je maar wat meer van jezelf laten zien. Wees jezelf, girl. Je bent leuk, mooi en weet wat je wil. Laat dit zien en de wereld ligt aan je voeten. Hopelijk is dit niet het laatst wat we van je gezien hebben, want je bent léúk.

View this post on Instagram

Letsgo naar aflevering 3!! #top10 #hntm @hollandsnexttopmodel

A post shared by Fee van der Meijs (@hntm_feevandermeijs) on

Soufyan, 18 jaar uit Breda

Er is maar een ding wat we zeker weten, en dat is dat Soufyan een topper van een man is. Wat is dit een bom aan positiviteit, zeg. Hoewel we nog niet helemaal zien hoe hij zich naar de finale gaat werken, hopen we toch écht dat hij het redt. Een ding: scheer alsje-alsjeblieft voor eens en voor altijd dat baardje af.

View this post on Instagram

Jaatochh top 10!! Positive vibes all dayy❤ 📸@joskottmann_photography #hntm

A post shared by La Vie 🥀 (@hntm_soufyan) on

Rikkie, 17 jaar uit Den Helder

Rikkie, Rikkie, Rikkie. Wat ben jij een stoer wijf. Op zo’n jonge leeftijd al weten wie je bent en waar je staat, daar kunnen we niet meer dan respect voor hebben. Een puntje van advies: pas op, want tv is gevaarlijk en je wordt vaak anders neergezet dan je bent. De kans is namelijk heel groot dat je de uitspraak over Naomi helemaal niet zo lullig bedoelde als het eruit kwam. Lieve Rikkie, blijf bij jezelf en het komt helemaal goed met jou.

View this post on Instagram

Whoehoeee! 🏆🎉❤️ Ik zit bij de laatste 10 deelnemers!!! Ik ben super excited en ben echt gezegend met deze kans 💕 Op naar volgende week!!! 🌟 #hntm #top10 #loveit 🙋🏽‍♀️

A post shared by RIKKIE KOLLE 👠 (@hntm_rikkie) on

Danilio, 22 jaar uit Rotterdam

Ja, wat moeten we hier nou over zeggen? Heter dan Danilio krijg je ze haast niet, maar veel arroganter ook niet. Het kwam voor ons dan ook niet als verrassing dat je er de eerste ronden bijna uit lag. Het was waarschijnlijk meer een waarschuwing voor je houding, dan dat je echt gevaar liep. Lose the attitude en je bent een fantastische man.

View this post on Instagram

Curaçaoenaar 🇨🇼 #HNTM #top10 #hollandsnexttopmodel 📸 @joskottmann_photography

A post shared by D.C.Juliet (@hntm_danilo) on

Naomi, 21 jaar uit Andijk

Omdat ze er als laatste bij kwam, hebben we nog niet heel veel van Naomi gezien. Toch denken we dat Naomi het dankzij haar diverse uiterlijk ver kan schoppen. Verder hebben we er gewoon enorm veel respect hoe ze terug in het huis kwam. Het modellenwereldje is een harde, maar daar lijkt Naomi lak aan te hebben. Ze heeft een doel voor ogen en is vastberaden deze te behalen.

View this post on Instagram

TROTS! Mijn foto van aflevering 2 📸 Helaas zit ik niet bij de laatste 10 maar ik ben een dromer die nooit opgeeft. Ennnn It isn't over until its over! 😉 Lees mijn verhaal weer via Naomi's Diary op www.pooms.nl Ik heb alweer zin in aflevering 3 die nu al op Videoland te zien is! 🎬 #HNTM

A post shared by NAOMI SAUER 🇳🇱 (@hntm_naomi) on

Bart, 21 jaar uit Amsterdam

Ook van Bart hebben we nog niet heel veel mogen zien, omdat hij zich redelijk op de achtergrond lijkt te houden. Of het een strategie is, weten we nog niet, maar we hopen snel meer van hem te horen – en zien, laten we eerlijk zijn. Bart is het type jongen dat zo je buurjongen zou zijn en waarvan je de schoonheid niet inziet totdat je een foto van hem maakt. Wan fotogeniek, dat is hij zeker. Hopen dat hij tijdens de volgende shoot wat meer van zichzelf laat zien.

View this post on Instagram

Weer een ronde verder #hntm 🙌🏼 📸: @joskottmann_photography

A post shared by Bart van Houten (@hntm_bart) on

HNTM 2018 kun je natuurlijk kijken op Videoland. Meer kijken via de Streamingdienst? Klik dan hier om te zien wat het aanbod is:

Klaar om te binge-watchen? Dit zijn de leukste series en films op Videoland

Reageer op artikel:
Dit is waarom alle kandidaten van Holland’s Next Top Model het verdienen om te winnen
Sluiten