Emma Toussain
Emma Toussain Life 6 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Temptation Island VIPS: Doen Kevin en Eva mee aan het nieuwe seizoen?!

Kevin en Eva deden eind vorig jaar mee met seizoen 1 van Temptation Island ‘Love or Leave’. Ze stroomden halverwege in nadat Sorelis besloot Gulcin ten huwelijk te vragen op het eiland. Het afscheid van de twee tortelduifjes zorgde voor een lege plek die opgevuld werd door een nieuw koppel: Kevin en Eva. De twee vonden het moeilijk om elkaar te vertrouwen dus besloten daarom de relatie te testen.

Ronde twee.

Reactie uitlokken

In november wordt het nieuwe seizoen van Temptation Island opgenomen en volgens het account Reality FBI doen Kevin en Eva dit jaar mee aan de VIPS-editie. Zij besloten dan ook contact op te nemen met de twee om te kijken hoe ze reageren.

Tijdens het laatste kampvuur kwamen de twee toch weer samen, ook al was dat met veel twijfels van beide kanten. Eenmaal in Nederland waren ze nog wel samen, maar dit heeft uiteindelijk niet heel lang meer geduurd.

Op onderzoek uit

Reality FBI laat in een post op Instagram weten dat Eva benaderd is om als vrijgezel mee te doen aan Temptation Island VIPS, maar dat ze hiervoor heeft bedankt. Nadat Eva benaderd was voor deze positie is ze opééns weer samen met Kevin.. heel opvallend. Men denkt dat dit is om samen mee te kunnen doen als koppel aan de VIPS-editie.

In de Instagram-post van RealityFBI zien we een screenshot van een gesprek met Kevin waarin hij aangeeft zich niet zenuwachtig te maken, want ‘ik weet niks’. Achteraf bleek Kevin wel boze berichten te sturen naar zijn vrienden met de vraag ‘Wie het lek is’.

Als dit niet verdacht is.. wij wachten het af.

2020 recap: de 5 meest opvallende reality nieuwtjes van dit jaar op een rijtje