Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 26 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Kijkers Ex On The Beach enthousiast over nieuwe ex: ‘ Eindelijk een biseksuele man’

Of je het nou een leuk programma vindt of niet.. Ex On The Beach: Double Dutch blijft een bijzonder programma. Waar het vaak toch nét iets te opgepompte hetero mannen zijn die uit het water lopen, is dat deze week toch iets anders. De 19-jarige Dennis komt uit het water lopen voor Giorgina, waar hij ooit mee gerotzooid heeft op een huisfeest. Dennis is zelf biseksueel en hij staat open voor van alles. Kijkers van de show vinden het wel wat.

Kijkers Ex On The Beach enthousiast over nieuwe ex: ‘ Eindelijk een biseksuele man’

Dennis mag dan nog niet zo heel oud zijn (net zoals bijvoorbeeld déze ex die ook recentelijk uit de zee kwam wandelen), toch is hij goed op de hoogte van wat hij wil. Dennis valt namelijk op personen; mannen, vrouwen, transgenders.. Dennis zegt het zelf al: ‘Ik ben overal wel voor in.’ Dat lijkt ook meer op panseksueel.

Bekijk de introductie van Dennis hieronder:

Enthousiast over nieuwe ex

Dat is iets nieuws, want zoals we eerder al vertelden is dat niet heel erg gebruikelijk in Ex On The Beach. Er hebben wel vaker biseksuele vrouwen meegedaan, maar een man nog nooit. Kijkers vinden het dan ook wel wat.

En op Instagram wordt er ook gereageerd: “Meer representatie👏” Toch snappen ook heel veel mensen niet dat hij meedoet, omdat het begrip ‘ex’ door de productie inmiddels wel heel ruim wordt genomen. Gezoend met iemand op een feestje? Dat zou je in het echte leven niet als ex zien. Hopen wij dan 😉

Zijn Megan en Joey nu een setje?

In de één-na-laatste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch konden we zien hoe Joey en Megan samen de villa verlieten. Megan deelt dat ze Joey heel erg miste en hem ook elke dag appte terwijl ze met Dennis in Dubai was. ”Ik heb Megan drie maanden genegeerd”, vult Joey haar aan. Het feestje van Jonna bleek uiteindelijk de reden te zijn dat de tortelduifjes weer bij elkaar zijn gekomen. Zo vertelt Joey: ”Ik belde haar dronken op en zei: Als je morgen niet op Jonna’s feestje bent, spreek ik je nooit meer. Ik wil dat je nu vanuit Dubai naar Nederland komt.”

Megan besloot hier op in te gaan. ”Na het feestje hebben we elkaar af en toe nog gesproken. Laatst dachten we van ‘we zouden altijd al eens samen op vakantie gaan’. Toen hebben we dat gedaan”, deelt Joey. Zijn ze nu echt bij elkaar? Lees meer.

Dennis Roos over relatie Megan en Joey: ‘Ze is alleen maar samen met Joey voor de aandacht’