Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 7 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Kijktip: ‘Hello, Goodbye and Everything in Between’ nu te zien op Netflix

Netflix lanceert regelmatig nieuwe pareltjes en we hoeven daarom nooit heel lang zonder nieuw kijkmateriaal te zitten. De afgelopen jaren konden we genieten van de ‘To All The Boys’– trilogie, maar deze is helaas tot een einde gekomen. Toch hebben de makers van deze filmreeks niet stil gezeten.. ze komen namelijk nu met ‘Hello, Goodbye and Everything in Between’. En goed nieuws: ‘t is nu al te zien op Netflix!

Hello, Goodbye and Everything in Between

De film Hello, Goodbye and Everything in Between gaat over Clare en Aidan die al best lang samen zijn. Ze brachten samen het grootste deel van hun middelbare schooltijd door. Aan het begin van hun relatie spraken ze af dat ze misschien op dat moment wel goed bij elkaar pasten, maar dat ze het sowieso zouden uitmaken zodra ze gaan studeren. Toen ze dat afspraken leek het hun een goed idee, nu het einde in zicht komt beginnen de twijfels echter te komen. Ze besluiten om op een allerlaatste, fantastische date te gaan waarin ze hun hele relatie herbeleven. Zal die date alle twijfels wegnemen? Blijven ze toch samen of gaan ze echt uit elkaar?

Bekijk de trailer van Hello, Goodbye and Everything in Between hieronder:

Cast

Hello, Goodbye, and Everything in Between is een charmante romantische comedy volgens Netflix. De film is gebaseerd op de bestseller van Jennifer E. Smith. Amy Reed verwerkte het boek tot een scenario en de film werd geregisseerd door Michael Lewen. De twee hoofdrollen worden gespeeld door Talia Ryder en Jordan Fisher.

In april op Netflix: lijst met nieuwe toffe series, films en seizoenen