Renée
Renée Love & Seks 5 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

5x waarom je ASAP een kinky man in je leven nodig hebt

Schijnbaar zijn mensen die er een kinky seksleven op nahouden volgens onderzoek heel gezond. Daarom presenteert Beautify je vijf redenen waarom jij (of je vrijgezelle vriendin) ASAP een kinky man in je leven nodig hebt:

1. Iemand die van kinky seks houdt is vaak extravert

Als je het onderzoek mag geloven zijn de BDSM-liefhebbers vaak extravert. Dat zijn over het algemeen mensen die graag praten en energie krijgen van anderen.

Ben je zelf introvert? Dan kan dit een mooie aanvulling op jouw persoonlijkheid zijn. Maar zet twee extraverte mensen bij elkaar, dat zorgt óók voor vuurwerk tussen de lakens.

Ga je laat naar bed en slaap je kort? Dan ben je extraverter

2. Hij staat open voor nieuwe ervaringen

Soms heb je een lover nodig die je helpt om uit je comfortzone te stappen. Een man die van kinky praktijken houdt doet dat.

Het onderzoek toont aan dat de BDSM-fan namelijk meer open staat voor nieuwe ervaringen dan iemand die het bij vanilleseks houdt. En stiekem levert dat natuurlijk genoeg spannende momenten tussen jullie op.

3. De kinky man is minder snel bang om afgewezen te worden

Kijk, ieder persoon heeft zo zijn onderzekerheden. Toch is het prettig om met iemand te zijn die stevig in z’n schoenen staat. Mensen die van kinky seks houden zijn niet zo snel bang om afgewezen te worden.

Dat kan zomaar betekenen dat hij volledig voor jou gaat als hij zijn zinnen daarop zet. Het onderzoek toont aan dat deze groep niet zo snel paranoïde is, wat wel zo fijn is.

4. Hij is minder neurotisch

Iedere gek heeft z’n gebrek, maar met een kinky man in je bed weet je in ieder geval dat hij een stuk minder neurotisch is dan de andere mannen waarmee je hebt gedatet.

In het onderzoek komt namelijk naar voren dat de BDSM-persoon minder neurotisch is. Dat betekent dat hij niet zo kwetsbaar is voor prikkels van buitenaf. Het betekent óók dat hij minder snel jaloers is. Dat is nog beter.

5. Je ontdekt een nieuwe wereld door hem

Het feit dat hij geïnteresseerd is in BDSM en de kinky wereld betekent niet dat jij je direct moet laten boeien voor een wilde vrijpartij. Nee, maar met deze man kan je wel een ander soort seks hebben.

Als er iemand is waarmee je ‘makkelijk’ nieuwe dingen kunt proberen, dan is hij het wel. En hé, een goed seksleven is ook gezond toch?

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Hete nacht gegarandeerd: De beste seks moves op basis van zijn sterrenbeeld