Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Beauty en Style 23 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Nog geen outfit voor koningsdag? Dit zijn de leukste kledingitems die je last-minute kan scoren

Koningsdag is al over vijf dagen en misschien heb jij je feestoutfit nog niet klaarliggen. Wat dan?! Dit jaar gaan we het eens écht goed doen en trekken we alle oranje kleren uit de kast. Heb jij nog geen oranje outfit? Dan helpen we je een handje. Deze 5 kledingitems kun je vandaag nog last-minute shoppen.

Zodat jij woensdag in stijl kan feesten.

Koningsdag outfits

Meestal is jouw koningsdag-outfit alleen voor 27 april. Maar deze outfits kunnen het hele jaar door gedragen worden, waardoor je niet onnodig geld uitgeeft. Zo kun je de trends van dit seizoen ook makkelijk combineren met de leukste feestdag van de lente.

1. De oranje blazer

Blazers zijn helemaal in en daarnaast ook goed te combineren. Ook zijn ze comfortabel en warm genoeg om over een leuke trui te dragen op koningsdag. Je koopt deze oranje blazer nu bij Bershka voor 45,99 euro.

Koningsdag blazer
Bershka

2. Oranje topje met open rug voor koningsdag

Een topje met open rug is helemaal in dus ga deze koningsdag voor een oranje topje met open rug. Combineer dit met een leuke flared jeans en een oversized sweater voor als het koud wordt en je bent klaar om te gaan. Je koopt deze oranje top nu bij Most Wanted.

Koningsdag top
Most Wanted Most Wanted

3. Oranje rokje

Heel warm gaat het niet worden op koningsdag, maar een oranje rokje kun je ook gewoon met een trui combineren. Dit rokje van MyJewellery is super leuk te combineren met een oversized trui, leuke laarsjes en een jasje. Je koopt dit rokje voor 35,99 euro.

Koningsdag
MyJewellery

4. Oranje flared broek voor Koningsdag

Wil je een statement stuk aan op koningsdag en écht uitpakken? Dan kan je ook nog een oranje flared broek aantrekken. Combineer dit met een trui met oranje details erin. Je koopt deze oranje flared broek bij Loavies en deze kost 37,99.

5. Oranje blouse

Een leuke oranje blouse met pofmouwen kun je goed combineren met een zwarte jeans. Dit is een leuke, maar ook comfortabele outfit. Combineer de blouse verder met een jasje. In deze outfit kan je écht wel flaneren over het festivalterrein of de rommelmarkt. Je koopt deze oranje blouse nu bij Most Wanted voor 34,99 euro.

Oranje
Most Wanted

Flinke kater na Koningsdag? Dit is wat je het beste kunt ontbijten om je snel weer fit te voelen