Redactie
Redactie Beauty en Style 12 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Tattooliefhebbers opgelet! Dit zijn de mooiste kleine tattoos om spontaan te laten zetten

Wie ooit één tattoo heeft gezet wil er gegarandeerd meer. Een tattoo zetten met je vriendinnen, lover of familie is het leukste van allemaal, zeker als het een spontaan idee is. De zomervakantie is dé periode om spontaan een tattoo te nemen en daarom zetten wij de mooiste fijne ontwerpen voor je op een rijtje.

Kleine disclaimer: denk wel een beetje na voordat je iets permanents op je lijf laat zetten, hoe klein het ontwerp ook is.

15x de leukste fijne tattoos om spontaan te laten zetten

Als je eenmaal een paar tatoeages hebt, dan merk je dat je minder lang nadenkt over de volgende tattoo. Toen je zestien was dacht je meestal maanden lang na, terwijl de keuze voor een nieuw plakplaatje nu binnen een paar dagen of weken gemaakt is.

Fijne tatoeages lenen zich perfect voor zo’n spontane actie. Ze zijn schattig, niet opvallend en prima te betalen. Precies daarom zochten wij de mooiste ontwerpen uit, dus bel maar vast naar de tattoo shop.

https://www.instagram.com/p/B0Ta_D2hoDP/

Zorg ervoor dat je jouw tattoos bij een artiest laat zetten die ervaring heeft met het zetten van fijne tatoeages. Ook al ziet het er simpel uit, het zetten van een strakke kleine tattoo is een vak apart.

Lees ook: Handig! Je kan nu een tattoo voor één jaar nemen