Renée
Renée Love & Seks 13 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Klaar om te verhuizen? In deze stad wonen namelijk de knapste mannen van Nederland

Alle vrijgezelle meiden in Nederland opgelet, want misschien sta je wel op het punt om je koffers te pakken en te verhuizen. We weten namelijk in welke stad je de knapste mannen van het land vindt en geloof ons, die stad is zeker een bezoekje waard.

Ieder jaar wordt er zorgvuldig een lijstje samengesteld met steden waar de knapste mannen wonen. Uiteraard worden de knappe mannen die in ons land wonen gezien en staat Amsterdam op de derde plaats.

Knapste mannen van Nederland wonen in Amsterdam

Als je op zoek bent naar een mooie man aan je zijde weet je vanaf nu in welke stad je aan het goede adres bent. Amsterdam is namelijk dé stad waar je de knapste mannen van Nederland vindt. Niet zo gek natuurlijk, want maak een rondje door de stad en op iedere straathoek spot je wel een man met looks waar je U tegen zegt.

Eén van de redenen waarom Amsterdam op het lijstje is beland, is door de lengte van de gemiddelde man. Hoewel ze ‘gereserveerd’ kunnen zijn, gaan ze écht voor je en hebben ze een romantische kant. Ahhhhh. Dit is de plek als je op zoek bent naar een charmeur, dus.

Wil je ze tijdens het uitgaan ontmoeten? Bij deze barren wil je dan zeker een shotje of wijntje bestellen met de meiden.

Check hier de andere steden:

Pak je koffers! In deze 10 steden wonen de knapste mannen op aarde