Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 19 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Fans gaan helemaal los over de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Kopen Zonder Kijken

Gisteren was het zover: toen begon er een nieuw seizoen van kopen zonder kijken. Nieuwe koppels gaan dit seizoen weer op zoek naar hun droomhuis en zoals je waarschijnlijk wel weet gaat dit niet altijd zonder slag of stoot. Ook dit seizoen kunnen we daar weer van genieten en kijkers gaan na de eerste aflevering al helemaal los op Twitter!

Ze zeggen allemaal hetzelfde.

Kopen Zonder Kijken

Wij weten niet hoe het met jou zit, maar wij zitten elke maandag trouw voor de tv voor een nieuwe aflevering Kopen Zonder Kijken. Wij zijn namelijk net als een groot deel van Nederland helemaal verslaafd aan deze heerlijke serie. Je doet bij het kijken naar Kopen Zonder Kijken namelijk een dosis inspiratie op voor je eigen huis.

Daarnaast is het heerlijk om te zien hoe de huizen verbouwd worden en of het koppel blij is met het eindresultaat. Ben je zelf op zoek naar een huis als in kopen zonder kijken? In februari stond er een huis uit Kopen Zonder Kijken te koop op Funda. En vanaf gisteren was het ook weer tijd voor een nieuw seizoen en kijkers hebben al flink genoten.

Reacties

Fans van het programma gingen onder en na het kijken namelijk massaal naar Twitter om hun mening over de eerste aflevering van het nieuwe seizoen te delen. Twee dingen zijn zeker: ze houden zich totaal niet in en zeggen allemaal hetzelfde. Zo schrijven kijkers: “Wat een leuk stel! #kopenzonderkijken Blij met gewoon een huis en niet een waslijst aan wensen! Applaus voor zijn Nederlands en voor Bob en Roos wat ze konden creëren van dit budget..👏” en “Met smile van oor tot oor heb ik van deze aflevering en van dit zo super dankbare stel genoten! #kopenzonderkijken.”

Hoewel iedereen het koppel ontzettend leuk vindt, vragen ze zich wel af waar hun geld precies vandaan komt. Zo schrijven kijkers: “Leuk stel. Maar waar de hell halen zij 3 ton vandaan? Is dat hypotheek berekend bedrag? #kopenzonderkijken” en “Twee kinderen die een huis willen kopen #kopenzonderkijken. Hoe komen die aan het geld???”

Andere kijkers kunnen niet geloven dat een verbouwing zo weinig kost. Zo schrijven ze: “Wie is die aannemer van #kopenzonderkijken die voor 20.000 euro dit kan bewerkstelligen, ik wil zijn nummer..NU!” en “Mij maak je niet wijs dat je voor 20.000 euro zoveel kunt verbouwen. #kopenzonderkijken.”

Wat vind jij van de eerste aflevering van Kopen Zonder Kijken?