Britta van Aggele
Britta van Aggele Life 19 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Ga jij dit weekend naar Latin Village? Dit is wat je zaterdag en zondag kunt verwachten

Over één dag is het eindelijk zover: dan begint Latin Village 2022. Na drie jaar wachten kan het festival eindelijk weer zijn deuren openen en wij hebben er zin in. Als jij ook een ticket hebt kunnen scoren voor dit heerlijke dansfestival ben je vast benieuwd wat je dit weekend kunt verwachten en wij vertellen je precies wat er allemaal te doen in op zaterdag 20 en zondag 21 augustus.

De line-up staat vol met heerlijke artiesten.

Latin Village 2022

Door het Corona-virus moesten bijna alle festivals de laatste twee jaren afgezegd worden. Zo ook Latin Village, die elk jaar aan het eind van de zomervakantie plaatsvindt. Gelukkig kan het festival dit jaar gewoon doorgaan en als je een kaartje in 2020 of 2021 hebt gekocht heb je geluk. Ook met deze tickets kan je namelijk dit weekend gewoon het festival betreden.

Dat is maar goed ook, want bij deze editie van Latin Village wil je echt aanwezig zijn. De line-up van het festival staat namelijk vol met geweldige artiesten die uit ons eigen land komen. Zo zijn artiesten die je zaterdag kunt verwachten Broederliefde, Trobi, Dopebwoy en Afro Bros en zondag verschijnen de artiesten Yung Felix, Johnny 500, Savage X en Diaz & Bruno. Natuurlijk komen er ook nog veel meer leuke artiesten voorbij op de line-up, want Latin Village heeft dit jaar wel acht verschillende stages.

Nederlandse festivalgangers kiezen dit seizoen voor kleur en korte tops

Opbouw van het festival

Op de website van Latin Village zijn de area maps te vinden voor zowel zaterdag als zondag. Op deze kaarten is precies te zien hoe het festival is opgebouwd. Zo kan je zien waar de verschillende stages zich bevinden, waar je je munten moet scoren en waar je heerlijke cocktails en gin tonics (van Gordon’s gin) kunt gaan drinken. Helemaal perfect!

Naast dat je op Latin Village kunt genieten van heerlijke muziek, moet je tijdens het festival ook je ogen goed openhouden. Als je dit weekend aanwezig bent bij het festival maak je namelijk kans op het winnen van een special edition LatinVillage Roxx E-Bike. Wat moet je hiervoor doen? Op het festival hangt er een Roxx E-bike banner. Deze moet je scannen om vervolgens een formulier in te vullen en daarna maak jij kans op het winnen van deze prachtige elektrische fiets.