Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 19 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG! Op TikTok gebruiken mensen voor hun volledige make-uplook alleen nog maar lippenstift

Op TikTok en Instagram komen dagelijks nieuwe trends voorbij. Er is dan ook niet veel meer waarvan wij opkijken. Toch zijn we op dit moment een klein beetje in shock en dat komt allemaal door een nieuwe trend die op TikTok rondgaat. Mensen gebruiken op TikTok namelijk lippenstift voor hun volledige make-uplook en het staat helemaal geweldig.

Wij willen dit direct zelf uitproberen.

Lippenstift gebruiken voor je hele make-uplook

Make-upproducten zijn vaak ontzettend handig in gebruik. Niet alleen omdat ze er mooi uitzien, maar ook omdat je ze vaak voor verschillende dingen kunt inzetten. Vooral lippenstift is ongetwijfeld een van de meest veelzijdige producten in je make-uptas. Je kan het namelijk niet alleen op verschillende manieren aanbrengen op je lippen, maar TikTok laat nu ook zien dat je lippenstift ook voor hele andere plekken op je gezicht kunt gebruiken.

Het product kan namelijk ook goed worden gebruikt als blush, oogschaduw, contour en zelfs als foundation. Niet zo gek dus dat gebruikers van TikTok naar de app zijn gegaan om te laten zien op welke manier zij allemaal lippenstift gebruiken voor hun make-uplook. Zo laat Helin Doski – @helinndoski – in haar TikTok-video zien hoe zij lippenstift (en een klein beetje foundation) voor haar make-uplook gebruikt.

@helinndoski Reply to @rouje_ full face of makeup using ONLY lipstick?! #makeup #foryoupage ♬ original sound – Helin Doski

@helinndoski Reply to @anjali_.21 i did NOT expect it to turn out like that 😅😅 #makeup #makeupchallenge ♬ original sound – Helin Doski

Reacties

Natuurlijk zorgt deze nieuwe TikTok make-uptrend voor de nodige reacties van andere gebruikers. Zo schrijft een volger van Helin: “Je ziet er zo schattig uit ❤️” Andere gebruikers schrijven: “wauw, ik hou ervan 🥰🥰🥺”, “Helin ik hou van dit” en “Je bent echt goed in wat je doet, ik heb enorm veel respect voor je!🙂😀🤗✊👌❤.”

Wat vind jij van de make-uplook met alleen maar lippenstift?