Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 24 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Gevaar op de weg! Deze EOTB-ster is te zien in De Slechtste Chauffeur Van Nederland

Binnenkort start het nieuwe seizoen van De Slechtste Chauffeur Van Nederland. Pas daarom goed op als je de weg op gaat, want het kan zomaar zijn dat je in een gevaarlijke situatie terechtkomt. Wie weet kruis jij zelfs een oude bekende van Ex on the Beach!

Vanaf woensdag 5 april is het nieuwe seizoen van De Slechtste Chauffeur Van Nederland te zien bij RTL 5.

De Slechtste Chauffeur Van Nederland

Voor het programma worden letterlijk de allerslechtste chauffeurs van Nederland uitgekozen. Hoewel er een aantal VIP-edities van het populaire programma zijn gemaakt, kunnen er aan dit seizoen ook onbekende Nederlanders meedoen. Tijdens een bootcamp worden de chauffeurs getest op hen rijvaardigheid en verkeersinzichten, hierbij worden zij bewust gemaakt van de gevaren op de weg. Dit levert natuurlijk hilarische tv op, als de een na de ander tegen een obstakel aanrijdt.

Oude bekende

Ondank dat dit seizoen niet een speciale VIP-editie is, gaan wij zeker weten een oude bekende op ons beeldscherm zien en dit is niemand minder dan Ex on the Beach Ster-Lesley! De realityster deelt het nieuws op haar Instagram. “3, 2, 1, START! Vanaf woensdag 5 april zijn wij elke week om 20:30 te bewonderen op RTL5 in het 12e seizoen van DE SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN NEDERLAND!”, is er in de caption te lezen.

Ex on the Beach

Lesley is een van de Ex on the Beach deelnemers die kijkers niet snel zullen vergeten. Vanwege haar openheid over álles was zij een van de spraakmakende deelnemers uit Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 7. Na haar deelname hebben we daarom ook nog veel van haar gehoord, zo was zij bijvoorbeeld vaak terug te zien in verschillende YouTube-series. Dat zij het op tv goed doet is wel duidelijk, wij zijn dan ook zeker benieuwd hoe de realityster het gaat doen in De Slechtste Chauffeur Van Nederland. Wij wensen Lesley in ieder geval veel succes!

Yay! FOMO show-makers komen binnenkort met een nieuw programma