Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 29 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

MTV deelt de eerste beelden van de acht ‘Ex On The Beach’-originals

We hebben er lang op moeten wachten.. maar het is bijna zo ver. 12 juni kunnen we het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch kijken. Wij kunnen niet wachten op alle drama, ruzie, lust en seks die dit programma ons te bieden heeft. MTV deelde gister een teaser met een kleine sneakpeek van de acht originals van dit seizoen.

En deze teaser belooft veel goeds.

Terugblik Ex On The Beach: Double Dutch

Ben jij nog aan het bijkomen van seizoen 7? Snappen we he-le-maal. We kunnen wel zeggen dat dit een van de meest heftige seizoenen ever was. Wie weet gaat de aankomende editie dit wel overtreffen?! In het vorige seizoen zagen we bijvoorbeeld de opvliegende karakters van Shani en Jørney, hoe Sem toch elke keer terug ging naar Dusty ondanks zijn player-gedrag én laten we het legendarische kwartet van Imke, Lesley, Dusty en Keanu niet vergeten. Wij zijn benieuwd of seizoen 8 nét zo heftig wordt.

Nieuw seizoen Ex On The Beach: Double Dutch

Wat kunnen we verwachten van seizoen 8 van Ex On The Beach: Double Dutch? Natuurlijk verblijven alle singles en exen in een grote villa, met een mooi strand dichtbij. Er beginnen acht sexy singles aan dit avontuur en er zullen steeds meer exen ‘aanspoelen’. Van oude-liefdes tot ex-scharrels, ze zullen ze voor heel veel drama gaan zorgen. Ook gaan er geruchten rond dat we Harrie de Dekhengst dit jaar terug gaan zien. Zou het?

Teaser

MTV zet onder de teaser op Instagram: “Kun jij ook niet wachten? 👀 De nagels zijn gelakt, de spieren opgepompt en de koffers zijn gepakt, kortom; de 8 sexy singles zijn klaar voor een helse vakantie 😈” Ook wij zijn er klaar voor! Bekijk de teaser van Ex On The Beach: Double Dutch hier zelf:

HBO Max kondigt eerste Nederlandse Max Original-productie aan: Fboy Island