Audrey Garot
Audrey Garot Reality 4 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Love is in the air! Lesley is verliefd op déze Ex on the Beach-collega

We kennen Lesley Versprille natuurlijk allemaal van haar avontuur in het programma Ex on the Beach. En waar het leek alsof zij altijd genoot van haar forever single life, lijkt dat nu toch echt veranderd te zijn. De realityster is namelijk verliefd en wel op een mede collega van Ex on the Beach!

Love is in the air!

Lesley is verliefd op déze Ex on the Beach-collega

Samen met haar vriendin Shirley, die we ook kennen van het programma Ex on the Beach en Tempation Island, ging de realityster op bezoek bij YouTuber Nick Eshuis. In deze video met z’n drieën vertelt Lesley dat ze verliefd is. Cute!

Deze persoon is voor ons geen onbekende, want het zou gaan om een mede collega van Ex on the Beach. Lesley deed in het begin nog een beetje geheimzinning over wie het nou zou gaan, maar ze gaf toch al wel een kleine hint. Ze vertelt dat de naam van deze man ‘begint met een I eindigt op een Y’. Hierna wordt de naam natuurlijk al vrij snel geraden en zou het gaan om Ivory! Hem kennen we dus ook al van zijn deelname aan het programma.

Is het wederzijds?!

Ivory trad het programma binnen als de ex van Romée. Ook hij kon er, net zoals Lesley, wat van in Ex on the Beach. Dit schept natuurlijk een band, maar of de verliefdheid ook wederzijds is, blijft nog onduidelijk. Zo zegt de realityster in de YouTube video: “Ik ben echt blind, dus ik vind echt alles leuk aan hem.” Toch weet YouTuber Nick Eshuis niet helemaal wat hij van deze match moet vinden. Zo vertelt hij dat Ivory eigenlijk helemaal niet bij haar past. “Jij moet echt een man-man hebben, dat is hij niet,” zegt hij. Ook vriendin Shirley is het daar helemaal mee eens. Wij zijn benieuwd of we ze binnenkort samen als koppel zien!

Oh no! Janice Blok is onherkenbaar door heftige allergische reactie op vakantie