Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 1 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

Gaat Lester tijdens de dreamdate van Temptation Island dan toch de fout in?

We zijn alweer bij de een-na-laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave. Zacht uitgedrukt, is dit misschien wel het saaiste seizoen ever. Toch hopen we nog op wat spanning bij de dreamdates en na het zien van de laatste aflevering zou daar zomaar het een en ander kunnen gebeuren. Lester lijkt de regels van Miriam namelijk even vergeten te zijn en gaat volledig de verleiding aan met Marisol.

Temptation Island: Love or Leave

Temptation Island-kijkers zijn niet erg te spreken over dit seizoen. Natuurlijk zijn we allemaal stiekem een beetje uit op sensatie en dat lijken we nou net te missen. Er is toe nu toe namelijk vrij weinig gebeurd en het lijkt erop dat de relaties van de koppels nog stabiel zijn.

In de nieuwste aflevering is het tijd voor de dreamdates en hoewel iedereen voor zijn of haar ultieme temptation koos, ging het er bij Iris en Mitch anders aan toe. Mitch vroeg Iris via een videoboodschap mee op date, hoe cute?! Dat de twee tortelduifjes dus nog samen zijn is wel duidelijk. Voor Ramon en Lester is het wel nog even afwachten. Of hun vriendinnetjes na het zien van de kampvuurbeelden nog zo gek op hun zijn, blijft nog even de vraag. Zij gingen de temptation op het nippertje namelijk wel heel erg aan. Zo konden we zien hoe Ramon naast Lisa in bed kroop en hoe Lester naast Marisol kruipt. Als dat maar goed gaat..

Lester en Marisol

Monica en Kaj gaven ons eerder al een kleine sneak peek over het laatste kampvuur van Temptation Island. Zo liet Monica vallen dat ze dit jaar ook wel echt goed zenuwachtig was voor de afloop van de dreamdates. Na het zien van de laatste aflevering snappen we deze uitspraak dan eindelijk. Tijdens de date van Lester en Marisol ging het er namelijk wel heel gezellig aan toe. De twee hadden goede gesprekken en Marisol zou het liefst urenlang met Lester willen praten. ”Ik vind het wel fijn om lang te praten met Lester. Of het nou een uur of vijf uur is, het is altijd wel gezellig. De date mag zeker langer duren, maar dan op een andere locatie.”

Zoals we allemaal weten, vind zijn vriendin Miriam dit waarschijnlijk minder leuk om te zien en had zij ook strenge regels voor haar boyfriend opgelegd. Niet bij elkaar in bed slapen, is hier één van. Als het eenmaal zover is dat Lester en Marisol naar bed toe gaan, kunnen we Lester op de grond zien liggen. Maar zodra de camera’s uitgingen, had meneer toch andere plannen en sprong hij bij Marisol in bed. Lester vertelt in de aflevering ook dat hij ‘een aantal’ fouten heeft gemaakt. Hier hebben we helaas nog geen beelden van kunnen zien, maar het klonk in ieder geval erg gezellig in de slaapkamer. Zal Lester dan toch de fout in gaan? En is Marisol dan nog wel veilig voor Miriam? In de laatste aflevering gaan we erachter komen!

In juni nieuw op Netflix: deze films en series wil je kijken