Isis van Graas
Isis van Graas Life 5 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

Is je beste vriendin bijna jarig? Door deze 8 activiteiten geef je haar een onvergetelijke verjaardag

De verjaardag van je beste vriendin is haast net zo leuk als je eigen verjaardag en dus wil je haar graag in de watten leggen. Wil je deze keer iets anders dan een etentje in een restaurant of brunchen op een toffe lunchplek? Lees dan snel verder.

Een leuke dag voor haar betekent een leuke dag voor jou. En daarnaast: een lach op haar gezicht is waarvoor je het allemaal doet, toch?

Lees ook: Kijk je graag romantische komedies? Dan ben je super slim

De verjaardag van je beste vriendin

Op de verjaardag van je bestie is het weleens leuk om de boel een beetje op z’n kop te zetten. Denk een beetje out of the box en laat haar zien dat je moeite hebt gedaan voor deze super leuke dag.

1. Een avondje bowlen

Omdat bowlen zo’n simpel maar leuk idee is, vergeet je bijna dat het een leuke optie is voor een verjaardag. Nodig samen de hele groep uit en maak er een leuke avond van. Wat krijgt de winnaar?

verjaardag
Unsplash

2. Organiseer een filmavond in thema

In plaats van een filmpje kijken in de bioscoop kan je er ook voor kiezen om het nét iets anders aan te pakken, zoals een filmavond in thema, bijvoorbeeld ‘typisch Amerikaans’. Pak de chocolate chip cookies en popcorn er maar bij en kijk samen een Amerikaanse klassieker.

3. Trakteer haar op een dagje spa

Een dag vol traktaties is waar het tijdens de verjaardag van je bestie om gaat. Geniet samen van een dagje spa, regel er nog een afspraak bij de nagelsalon achteraan en je dag is helemaal perfect.

4. Ga naar een food festival

Je beste vriendin houdt ongetwijfeld net zoveel van eten als jij, dus samen naar een food festival gaan is voor jullie beiden een échte treat!

5. Organiseer thuis een wijnproeverij

Wijntjes drinken op het terras kan ook heel leuk zijn, maar investeren in een paar goede wijnen en daar samen van proeven terwijl je op de bank zit, klinkt ons ook als muziek in de oren.

Unsplash

6. Ga naar een karaokebar

Wil je gegarandeerd zijn van een lollige avond? Dan moet je misschien toch even al het plannen loslaten en een karaokebar in stappen. Je kan er ook voor kiezen om een karaoke booth te reserveren en he-le-maal los te gaan zonder dat iemand er last van heeft.

7. Maak een mini road trip

Niets is zo knus en fijn als samen muziek luisteren terwijl je een lange autorit aan het maken bent. Stop af en toe bij een lekkere lunchplek of een bijzonder meer en geniet samen van deze mooie dag.

8. Organiseer een picknick in thema

Niet alleen een filmavond kan in thema worden georganiseerd, maar met mooi weer kan een picknick ook super leuk uitpakken. Jij weet vast wat de lievelingssnacks zijn van je beste vriendin, dus gooi je boodschappen- of picknickmand maar vol.

verjaardag beste vriendin
Unsplash

Lees ook: 5 redenen waarom het heerlijk is om na een lange relatie weer single te zijn