Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 13 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Wow! Levy en Sepanta van OnlyFans zijn verwijderd van het platform

De documentaire op Videoland over het populaire platform OnlyFans kan je niet zijn ontgaan. In ‘OnlyFans uncovered’ krijgen een kijkje in het leven van acht gebruikers. Ze zijn alleen niet meer allemaal actief. Levy en Sepanta zijn namelijk permanent van OnlyFans verwijderd!

We praten je bij.

OnlyFans uncovered

“Makkelijk en snel” geld verdienen vanuit je slaapkamer. Je denkt er het jouwe van, maar wat weten we eigenlijk over deze geheime wereld? In de nieuwe Videoland-documentaire ‘OnlyFans uncovered’ krijgen we een uniek inkijkje in het leven van de ‘creators

Naast bekende gezichten – we noemen een Niels en Rosanna – zien we ook mensen die er vanaf het eerste uur bij waren. Levy van Wilgen is zo iemand. Sinds 2016 zit hij op het platform en verdient zo’n 50 tot 75 duizend euro per maand(!).

Niet alleen Levy van Wilgen is een van de grootste namen op OnlyFans, ook Sepanta is groot en verdient behoorlijke bedragen. Of beter gezegd verdiende, want Levy en Sepanta zijn beiden van het platform verwijderd, maakten ze op Instagram bekend.

Permanent verwijderd

“Onze OnlyFans-pagina’s zijn verwijderd. We zijn diep geschokt” lazen we op het gezamenlijke Instagram-account van de twee @levysep. Geen waarschuwing, niks. Uit het niets zijn ze sinds een week geblokkeerd met de melding dat het account on the review is.

Op zich was deze melding niet nieuw voor Levy en Sepanta, maar waar het normaal binnen een paar dagen opgelost was, is dat nu een ander verhaal. Of het is met de documentaire te maken heeft, is ook nog niet duidelijk, maar het platform was wel op de hoogte van de deelname.

Positief blijven

Dat Levy en Sepanta zich niet laten kisten, is wel duidelijk als we hun nieuwe Instagram-post lezen. Daarin zeggen ze dat ze een groep hebben aangemaakt op Telegram, zodat de fans nog steeds met hun kunnen praten, alle updates kunnen lezen en – niet geheel onbelangrijk – foto’s kunnen blijven zien.