Demi Rutten
Demi Rutten Life 13 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Een droom die uitkomt: The Powerpuff Girls wordt een live-action serie

Als je een twenty-something bent, dan keek je vroeger vast de serie The Powerpuff Girls op Cartoon Network. En we hebben goed nieuws, want Blossom, Bubbles en Buttercup komen terug in een nieuw jasje, namelijk een live-action serie!

Wie is jouw favoriete Powerpuff girl?

The Powerpuff Girls live-action serie

We weten niet of deze pandemie mensen creatiever maakt, maar we worden overladen met toffe nieuwe series en veel blessings from the past. Gisteren schreven we al over de Friends-reünie die eindelijk onze kant op komt, en laatst konden we al genieten van de Netflix remake van Winx Club, genaamd Fate: The Winx Saga.

Nu hebben we nog meer goed nieuws, want een live-action serie van The Powerpuff Girls is in de maak. Hoe vet is dat?! Een pilot voor de serie, die Powerpuff gaat heten (dit is nog niet helemaal zeker), is in de maak bij de Amerikaanse TV-zender The CW.

Volwassen

Nu zien we in de live-action serie niet het verhaal van de Blossom, Bubbles en Buttercup zoals wij ze kennen. De 3 meisjes zijn namelijk opgegroeid, zijn nu in de twintig en struggelen met het feit dat ze hun jeugd hebben besteed aan het redden van hun stadje Townsville.

Bekende gezichten

De cast van de live-action serie is ook al bekend, en die stelt niet teleur. Blossom wordt gespeeld door Chloe Bennet, die je kunt kennen van Marvel’s Agents Of S.H.I.E.L.D. Bubbles wordt gespeeld door Dove Cameron, de Disney Channel ster die je kunt kennen van Descendants. De rol van Buttercup wordt gespeeld door Broadway-actrice Yana Perrault.


Naast de drie belangrijkste rollen, gaan we Donald Faison (Scrubs) zien als Professor Utonium en Nicholas Podany (Hart Of Dixie) als Mojo Jojo. Miss Bellum krijgt een gezicht bij het lichaam, namelijk die van Robyn Lively.

De originele serie van The Powerpuff Girls werd uitgezonden tussen 1998 en 2009 op Cartoon Network. Er zijn 80 afleveringen gemaakt van de serie. In 2016 werd er al een soort remake van de originele cartoon-serie uitgezonden.

Pilot

Wanneer de pilot uitgezonden zal worden, is nog niet bekend. Wel hangt het dus van het succes van die pilot af of er verder wordt gegaan met de serie (die kans is groot dus no worries).

Wanneer we de serie in Nederland kunnen gaan bekijken, is dus ook nog even afwachten. Wij houden je op de hoogte. 😉

Lees ook: Wil je proberen: Lay’s komt met nieuwe chips smaken- geïnspireerd door je favo fastfoodketens