Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 22 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Lil Kleine is naar verluidt onderweg naar Bangkok om aan probleemgedrag te werken

Precies een week geleden verliet Lil Kleine lachend de gevangenis. Vorige maand werd hij opgepakt wegens verdenking van mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes. Op een video was te zien hoe rapper Jorik Scholten (echte naam van Kleine) zijn vriendin Jaimie aan haar haren naar buiten sleurt. Ook zag je hoe hij haar hoofd tussen de deur van de auto klemt. Het filmpje was vrij donker, dus je zag geen details, maar je zag genoeg om te weten dat het foute boel was.

Volgens @fawrynotsawry is Lil Kleine nu onderweg naar Bangkok.

Terugblik straffen Lil Kleine

De eerste keer dat Lil Kleine werd opgepakt zat hij drie nachten in de cel. Het Openbaar Ministerie was het hier niet mee eens en ging in beroep. Volgens hen waren er namelijk genoeg redenen om hem langer vast te houden en daarom moest de rapper voor twee weken langer de cel in. Die twee weken zijn sinds vorige week dus om. Begin deze maand vertelde @fawrynotsawry al in een Rumag video dat Lil Kleine zou vertrekken naar het buitenland. En ja, ‘t is nog waar ook. Het feit dat rapper onderweg is richting Bangkok komt dus niet als een totale verrassing.

Onderweg

Volgens @fawrynotsawry is Lil Kleine dus onderweg naar Bangkok en zal hij vanuit daar door vliegen naar een ander land. We weten niet waar hij precies heen gaat. Eerder zei @fawrynotsawry al in dezelfde Rumag video dat een vriend van de rapper aan hem heeft vertelt dat Lil Kleine echt erkent dat hij een probleem heeft met verslavingen en met drugs. Hij wil nu dus zijn probleem aanpakken en hij gaat waarschijnlijk voor twee maanden naar het buitenland om af te kicken en bij zinnen te komen. Of dit echt zo is, zullen we binnenkort wel horen.

lil kleine
@fawrynotsawry

Hierboven lees je het bericht wat @fawrynotsawry op zijn Instagram plaatste over de rapper.

Lil Kleine verlaat na twee weken lachend de gevangenis