Demi Rutten
Demi Rutten Life 5 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Onherkenbaar: zo zag Love Island-Loesje er vroeger uit

Inmiddels is dit seizoen van Love Island voorbij en zijn de winnaars bekend. Toch heeft het koppel dat op de vierde plek kwam, Deniz en Loesje, ook veel indruk gemaakt op de kijkers. Ze zijn mega schattig samen, en Loesje is beeldschoon om te zien. En natuurlijk hebben we wat inside info, want de knappe Loesje zag er vroeger heel anders uit.

En ja, we hebben foto’s.

Zo zag Love Island-Loesje er vroeger uit

Het Love Island avontuur van Deniz begon natuurlijk met zijn koppelpartner Nina. Tijdens Casa Amor sneuvelde dit duo, omdat Deniz de knappe Loesje leerde kennen. Sinds dag 1 waren die 2 onafscheidelijk, tot Deniz plotseling de villa moest verlaten.

Loesje was ontroostbaar, want ze miste Deniz enorm. Hoe sneu! Gelukkig voor haar kwam Deniz terug de villa in, en zijn ze samen op de vierde plek beland in de finale.

Modellenwerk

Het is geen verassing dat deze beeldschone dame al modellenwerk deed voor haar deelname aan Love Island. Ze staat zelfs in de FHM500! Nu zijn er jeugdfoto’s van haar opgedoken, waaruit blijkt dat ze een echte natural beauty is. Ondanks dat ze veel veranderd is, was ze toen ook al superknap. Check de foto’s hieronder.

Nederland

Ondertussen zijn de Love Island-deelnemers natuurlijk weer in Nederland, en ze genieten gelijk van hun nieuwe BN’er status. Zo was een groot deel van de groep afgelopen weekend te vinden op Verknipt Festival. Loesje en Deniz lijken ook nog steeds samen te zijn, en ook met de andere stelletjes gaat het goed.

Zo zaten winnaars Job en Esmee samen in quarantaine, en gaan Joey en Luna zelfs samenwonen. Wow!

Lees ook: Oh wauw: Love Island-Sebastiana onderging een bilvergroting- en zo ziet het eruit