Renée
Renée Life 7 jan 2020
Leestijd: 1 minuut

Snel een Loetje date plannen! Er staat nu biefstuk met knoflookjus op de kaart dus dat is reden voor een etentje

We weten niet hoe het met jou zit, maar we zouden snel even familie en vrienden appen om een eetdate bij Loetje te plannen. Het befaamde biefstuk-restaurant heeft namelijk een nieuw gerecht op de kaart gezet waarvan het water je spontaan in de mond loopt. Biefstuk met knoflookjus klinkt precies als alles wat we vanavond willen eten.

Nu het nieuwe jaar net begonnen is, is je agenda misschien opvallend leeg. Tijd om daar verandering in te brengen, want voor de biefstuk met knoflookjus wil jij wel een reservering bij Loetje maken.

Nu op de kaart bij Loetje: biefstuk met knoflookjus

Staat er in een recept dat je twee teentjes knoflook moet toevoegen? Dan maak jij er het liefst vier van. Een borrelplank is niet compleet zonder aoili en is jouw motto: hoe meer naar knoflookruikende zielen, hoe meer vreugd? Dan weten we zeker dat deze nieuwe aanwinst op de Loetje menukaart iets voor jou is.

LAAT ALLES VALLEN! Wij presenteren met trots: de biefstuk met knoflookjus! ❤?

Geplaatst door Loetje op Vrijdag 3 januari 2020

Natuurlijk ken je de bestsellers biefstuk ossenhaas en biefstuk Bali wel. Maar nadat je keer op keer hetzelfde bestelt bij Loetje, is het wel zo fijn dat er nu eens wat anders op de kaart staat. Gelukkig heeft het restaurant daarom de kaart uitgebreid met de knoflookjus. Hm, lekker met frietjes en brood erbij – we kunnen nu al niet wachten.

Snel een eetdate plannen?

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: