Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 6 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Trouble in paradise! Love Island-koppel Fé en Lennert zijn uit elkaar

Verdrietig nieuws uit realityland! Fé en Lennert, het koppel dat vorig jaar tweede werd bij Love Island, zijn uit elkaar. De twee deelden het verdrietige nieuws vanmiddag via hun Instagram Stories. Hoewel de romance tussen de twee in Love Island in een sneltreinvaart leek te gaan, komt er nu toch een einde aan hun relatie.

Love Island

Fé en Lennert werden tweede tijdens Love Island 2022. Dit verbaasde de kijkers dan ook niets, want de liefde tussen de twee spatte ervan af. Jotti en Cas wisten (helaas voor Fé en Lennert) meer stemmen van de kijkers te bemachtigen en wonnen het seizoen. Echter zijn zij alweer een tijdje uit elkaar en heeft Cas zelfs een relatie met een andere oud-deelnemer van Love Island. Kijkers zagen de break-up van Fé en Lennert niet aankomen. Toch geven de twee aan dat ze een andere visie op het leven en de toekomst hebben.

Fé en Lennert

Tijdens Love Island 2022 konden we zien hoe de liefde tussen Fé en Lennert snel opbloeide. De twee waren vanaf het begin van het programma erg close met elkaar en zaten 24/7 op elkaars lip. Toch lijkt dit uiteindelijk niet echt het recept te zijn voor een goede relatie. De twee zijn namelijk onlangs gaan samenwonen en besloten kort daarna uit elkaar te gaan. Hoewel ze net nadat ze de winst misliepen elkaar nog de hoofdprijs noemde, komt er nu dan toch een einde aan het sprookje en zetten ze een punt achter hun relatie.

Uit elkaar

Op Instagram delen Fé en Lennert het verdrietige nieuws. In Fé haar story kunnen we lezen: “Lieve allemaal, met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn. Helaas hebben we toch een andere visie op het leven en de toekomst. Dit hadden we van tevoren nooit kunnen voorzien. We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van, en hoop op alles rust en begrip.”

Love Island Fé en Lennert uit elkaar
Instagram @febolleboom

Ook Lennert deelt een berichtje met zijn volgers. Hij legt uit dat hij en Fé misschien toch net de dingen wat anders zien dan voorheen. Ook geeft hij aan dat hij het moeilijk te verwoorden vindt. ”Ik hou nog steeds van haar en gun haar echt de wereld. Soms gaan de dingen nu eenmaal niet hoe ze zouden moeten gaan.” Aan de tekst in hun berichtjes te zien, lijkt het dus wel alsof de twee op een goede manier uit elkaar zijn gegaan.

Whut? Dit is het bizarre slaapschema waar Love Island kandidaten zich aan moeten houden