Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Reality 2 mrt 2023
Leestijd: 1 minuut

Hoe leuk?! Love Island-sterren Lio en Marvin krijgen een baby

Lio Verborgh (23) en Marvin Trentels (28) leerden elkaar in de zomer van 2022 kennen tijdens de opnames van het realityprogramma Love Island. De twee waren al snel gek op elkaar en laten er dan ook zeker geen gras over groeien. Kort na het programma kregen zij een relatie en nu zijn zij zelfs al in verwachting van een kindje! Hiermee is de eerste Love Island-baby uit Nederland en België een feit.

Love Island baby

Het stel werd bekend door hun deelname aan Love Island. Lio nam al eerder deel aan het programma maar vond toen niet de liefde. Bij haar tweede deelname, als all star, leerde ze Marvin kennen en de liefde spatte meteen van het beeld af. Ondanks dat haalde het koppel de finale niet. Ze verlieten samen de villa en leerden elkaar thuis beter kennen. Dit heeft wel heel goed uitgepakt want de twee gaan samen een nieuw avontuur aan en krijgen nu dus zelfs een baby!

Tortelduifjes

Op Instagram delen de tortelduifjes het nieuws met hun volgers. “An adventure is about to begin”, schrijven zij bij een foto van de eerste echo. Wanneer de baby wordt verwacht en of het een jongetje of een meisje wordt is nog niet bekend.

Positieve reacties

Ook de mede-islanders zijn blij voor Lio en Marvin. Onder hun Instgram post zijn dan ook veel positieve reacties te lezen. “Dit wordt echt de mooiste baby oooooooit!!!!!! The single drunk aunt is er klaar voor”, schrijft Jotti Verbruggen. Ook Jules Leclef comment onder de post: “EINDELIJK BEN ZO BLIJ VOOR JULLIE.”

Jotti confronteert Cas tijdens Love Island-reünie: ‘Wees gewoon één keer eerlijk’