Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 15 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Het nieuwe seizoen van Love Island is eerder te zien dan je denkt

We hebben er een tijdje op moeten wachten.. dat nieuwe seizoen van Love Island. Sinds 13 mei waren de makers van het programma op zoek naar kandidaten. Deze zomer is het dan ook eindelijk zover.. het nieuwe seizoen gaat van start. En zelfs sneller dan je denkt.

Wij kunnen niet wachten.

Love Island

RTL was opzoek naar sexy singles voor het nieuwe seizoen van Love Island. Ze zochten vrijgezellen tussen 20 en 30 jaar oud en die moesten natuurlijk op zoek zijn naar (de ware) liefde. Het lijkt erop dat ze een aantal singles hebben gevonden samen op een zonovergoten eiland zitten om deze zoektocht aan te gaan. Producent ITV deelt namelijk via Instagram: “Nog één maand en dan begint het nieuwe seizoen van Love Island! De voorbereidingen zijn hier op kantoor en in de villa op Gran Canaria in volle gang. Heb jij er ook al zo’n zin in?”

Regels in de villa

De Islanders wonen dan wel in een prachtige villa, er zijn wel regels vanuit de Love Island productie. En die zijn soms best.. apart. Bekijk ‘t hieronder:

1. Je mag géén gebruik maken van telefoons, tablets, films, series, boeken of tijdschriften.
2. Je mag géén gebruik maken van internet of sociale media.
3. Wanneer je een koppel bent, móet je samen in een bed slapen.
4. Er komt geen naakt of seks in beeld.
5. Je mag niet in beeld roken.
6. Je mag absoluut geen geweld gebruiken.
7. Je moet voor middernacht naar bed (hoe boring?).
8. Je mag geen onveilige seks hebben.
9. Je mag maar maximaal twee(!) glazen alcohol per dag drinken.

Releasedatum Love Island

Dit seizoen van Love Island wordt gepresenteerd door Holly Brood en Viktor Verhulst. Wanneer het seizoen precies op Videoland te zien is weten we nog niet, we zullen je op de hoogte houden. In de tussentijd kun je gelukkig Temptation Island bingen en natuurlijk het vorige seizoen van Love Island.