Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 15 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Goed nieuws! Florine uit ‘Echte Gooische Moeders’ in verwachting van tweede kindje

Met een prachtige foto maakte Florine Hofstee, die we kennen uit Echte Gooische Moeders, bekend dat ze zwanger is van haar tweede kindje. Vorige keer ging het zwanger worden voor de moeder niet zonder slag of stoot, maar dat was deze keer een heel ander verhaal.

Want zoals Florine zelf schrijft, wonderen bestaan.

In verwachting

Florine en Jeroen werden anderhalf jaar geleden voor het eerst ouders van hun zoontje Beer. Destijds waren de twee erg open over het proces. Het was namelijk niet makkelijk om in verwachting te raken. Dolgelukkig waren ze dan ook met Beer die op 8 november 2020 geboren werd. Nu is Florine in verwachting van hun tweede kindje en dat kwam als een hele leuke verrassing: “Beer wordt grote broer😍👶🏻 Ohhh🥰 wij zijn zo blij! We krijgen er nog een kindje bij🥹 totááál niet verwacht maar zó ontzettend welkom!”, schrijft ze onder de foto op Instagram.

Cadeautje

Omdat het bij Beer lastig was om in verwachting te komen, had ze niet verwacht dat ze dit keer zonder IUI zwanger zou kunnen worden. Dit deelt ze via Instagram: “Onze lieve Beer kwam via IUI en dan nu zo onbezorgd en gemakkelijk zwanger, echt een cadeautje! 🥰 Pas na 13 weken kwam ik erachter dat er een klein mensje in mijn buik groeit🫢 Zal later meer hierover delen💛.” Wat nog meer bijzonder is aan Florine haar zwangerschap, is dat haar kindje uitgerekend is op haar verjaardag. Rond 1 december zal het gezin uit vier bestaan!

Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita

Vorige week maakten de Gooische Moeders bekend op Instagram dat er een La Dolce Vita special komt. De avonturen van Pauline, Leslie, Florine en Bo van hun reis in Italië zijn in dit seizoen te zien. Deze zomer kunnen we al meegenieten van deze reis. Of de zwangerschap van Florine in het seizoen naar voren komt, weten we nog niet. Wij zijn benieuwd.

Gefeliciteerd Florine en Jeroen met dit leuke nieuws!

“SPILL THE TEA”: Wat is de gekste DM die Lesley uit EOTB ooit heeft gekregen?