Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 14 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is de trailer van nieuwste feel good film ‘Hart op de juiste plek’

Van feel good films kunnen wij nooit genoeg krijgen. Gelukkig komt er binnenkort een nieuwe uit, genaamd Hart op de juiste plek. Deze film is alleen in de bioscoop te zien, maar perfect voor een gezellig avondje met je vriendinnen. De opnames zijn net afgerond en Pathé deelt de trailer.

En die belooft veel goeds.

Hart op de juiste plek

De feel good film Hart op de juiste plek gaat over Eve. Ze lijkt alles goed voor elkaar te hebben: een leuke baan als trendwatcher, super fijne vrienden en een knappe vriend, waarmee ze samen woont in een prachtig appartement in de stad. Toch lijkt alles niet wat het is. Haar relatie met Ricardo blijkt toch niet zo fantastisch. Hij heeft namelijk ook wel een ding voor zijn baas. Eve zet gelijk een punt achter de relatie, helaas moet ze daarvoor ook het leven in de grote stad opgeven. Dit is haar namelijk veel te duur in haar eentje. Eve is daarom gedwongen weer bij haar moeder in te trekken. Ze denkt geen band meer te voelen met haar geboortedorp en haar vrienden van vroeger. Toch komt hier verandering in en heeft ze al snel haar plekje weer helemaal gevonden. Ze begint net weer helemaal te wennen, als ze een aanbod krijgt in de stad. Blijft Eve in haar dorp of verhuist ze terug naar de stad?

Wie gaan we terugzien in de film?

Hart op de juiste plek is geregisseerd door Bob Wilbers. De hoofdrol van Eve wordt gespeeld door Stijn Fransen. Irene Moors speelt de moeder van Eve en Ricardo wordt gespeeld door Jesper Dumoulin. Zijn baas wordt gespeeld door Tanja Jess. Verder zien we ook nog Jan Versteegh, Merijn Oerlemans, Fenna Ramos, Tim Oortman en Sietske van Peursem terug.

Trailer

Bekijk hier de trailer van Hart op de juiste plek:

Hart op de juiste plek is vanaf 18 augustus in de bioscoop te zien. Wij kunnen niet wachten!

Squid Game-fans opgelet: Netflix bevestigt seizoen 2 en dit is alles wat we tot nu toe weten