Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 14 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Lana Condor speelt in nieuwe Netflix serie ‘Boo, Bitch’ en dit is de trailer

Lana Condor kennen we allemaal als de lieve Lara Jean uit de filmsreeks To All The Boys: I’ve Loved Before, P.S. I Still Love You en Always And Forever. Nu speelt ze in een miniserie genaamd Boo, Bitch. Het is een serie over tienerdrama en dat wil je zien. Netflix deelt de trailer en it’s too good.

Dit is alles wat we weten over Boo, Bitch de serie.

Boo, Bitch

In deze dramaserie komt de middelbare schooltijd van Erika en haar beste vriendin bijna tot een einde. Ze hebben een rustige en veilige schooltijd gehad en gaan het nu helemaal over een andere boeg gooien. Helaas overlijdt Erika snel en dat zorgt voor rare gebeurtenissen. Ze komt er achter dat ze een geest is en de twee vriendinnen gaan onderzoeken hoe dit gebeurd kan zijn. Ze gaat alles van haar ‘leven’ maken als een geest en dat brengt heel wat drama met zich mee. Bekijk hier de trailer zelf:

Wie gaan we terugzien in de miniserie?

Boo, Bitch is gemaakt door de maker van On My Block en de executive producer van Crazy Ex-Girlfriend. Naast Lana Condor zien we ook Jami Alix, Mary Aldousary, Madison Thompson, Zachary Fineman en Roni Akurati terug. De serie is geschreven door Erin Ehrlich, Lauren Iungerich, Tim Schauer en Kuba Soltysiak. Daarnaast is het geproduceerd door Ehrlich, Iungerich, Stefanie Leder, Nellie Nugiel, Jamie Dooner, Blake Goza, Jonathon Komack Martin en Condor. Naast dat Lana Condor in de film speelt, heeft ze dus ook meegeholpen aan het produceren van de film.

Releasedatum

Boo, Bitch is vanaf 8 juli exclusief te zien op Netflix. Wij kunnen niet wachten! In de tussentijd zijn er gelukkig nog genoeg andere films, series en nieuwe seizoenen die je kan kijken. Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje, ook als je geen Netflix hebt!

Knokke Off: Netflix kondigt nieuwe zomerse Vlaams-Nederlandse serie aan