Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 7 jun 2022
Leestijd: 1 minuut

Knokke Off: Netflix kondigt nieuwe zomerse Vlaams-Nederlandse serie aan

Netflix kondigt een nieuwe serie aan, waar niemand minder dan Undercover-ster Anna Drijver in zal gaan spelen. Het is een Vlaams-Nederlandse serie en de opnames zijn vanaf vandaag gestart. De serie heet nu Knokke Off, maar dit kan nog veranderen.

Wat kunnen we verwachten van deze serie?

Vlaams-Nederlandse serie Knokke Off

Deze Vlaams-Nederlandse serie Knokke Off speelt zich af in de zomer. De serie gaat volgens Netflix over een vriendengroep die hun vakantie doorbrengt aan de Belgische kust, bij het badplaatsje Knokke. Louise, die gespeeld wordt door Pommelien Thijs en Alexandre die gespeeld wordt door Willem De Schryver, kijken uit naar een probleemloze zomer maar door de hoge verwachtingen van hun ouders gaan ze wanhopig op zoek naar iets wat ze maar niet vinden: echte vriendschap, liefde en zichzelf. Helaas wordt hun zomer verstoord door de komst van Daan (Eliyha Altena) en zijn moeder Melissa (Anna Drijver).

Afleveringen

In de serie zullen we ook Jasmine Sendar, Ruth Becquart, Geert Van Rampelbergh, Ini Massez, Emma Moortgat en Gène Bervoets terugzien. De serie wordt geregisseerd door Tom Goris. Tom Goris maakte ook de serie Gevoel voor Tumor. Ook krijgt Knokke Off in ieder geval tien afleveringen. Of het bij 1 seizoen blijft weten we nog niet.

Uitgezonden

In België zal Knokke Off worden uitgezonden op zender Eén en in Nederland verschijnt de serie op Netflix. De releasedatum van Knokke Off is nog niet bekend. We weten wel dat we helaas tot 2023 moeten wachten voordat we de serie kunnen kijken.

Netflix komt met Nederlandse drama-komedieserie over de eerste sekslijnen in de jaren 80