Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 28 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Jan Versteegh en Irene Moors zijn te zien in de nieuwe romcom ‘Hart op de juiste plek’

De opnames van een nieuwe Nederlandse romantische komedie zijn afgelopen weekend in Rotterdam van start gegaan. ‘Hart op de juiste plek’ heet de film, die deze zomer al in de bioscoop te zien is. Vandaag verhuist de filmploeg naar Woudrichem, het decor voor een groot gedeelte van de film. De hoofdrollen van Hart op de juiste plek worden gespeeld door Stijn Fransen, Jan Versteegh, Jasper Demollin en Irene Moors. Ook Fenna Ramos, Tanja Jess, Juvat Westendorp en Chris Tates zijn te zien in de film. Hart op de juiste plek is een zoektocht naar liefde, vriendschap, jezelf en… een huis.

Kom maar door met die romantische komedie!

Hart op de juiste plek

In de romantische komedie Hart op de juiste plek zien we hoe de jonge en succesvolle Eve (Stijn Fransen) haar droomleven leeft. Een toffe baan als freelance trendwatcher, een leuke vriendengroep en samenwonend met haar knappe vriend Ricardo (Jasper Demollin) in de grote stad. Door een onverwachte gebeurtenis is ze ineens niet meer zeker van haar ogenschijnlijke onaantastbare geluk.

Ricardo lijkt het namelijk verdacht goed te kunnen vinden met zijn bazin Anthea (Tanja Jess). Eve twijfelt geen moment en wijst hem de deur, maar er is één probleem: het is zijn huis. Eve staat op straat. Ze pakt haar spullen om tijdelijk bij haar beste vriendin Rebecca (Fenna Ramos) in te trekken, maar in de kleine studio hebben ze amper privacy. Ze gaat fanatiek op zoek naar een eigen woning, maar helaas blijkt al snel dat de woningen in en rondom de stad onbetaalbaar zijn. Ze is genoodzaakt tijdelijk terug te keren naar haar ouderlijk huis in het dorpje Zeilne om bij haar moeder Kristien (Irene Moors) in te trekken. Ze heeft niets meer met haar geboortedorp en vrienden van vroeger.

Hart op de juiste plek
Hart op de juiste plek

Nog meer bekende gezichten

Het is het begin van een trip down memory lane met oude vrienden, haar jeugdliefde Luuk (Jan Versteegh) en een familieruzie die na jaren nog steeds rondgaat in het dorp. Is er dan echt niets veranderd? Al snel blijkt dat haar ex-vriend Luuk helemaal niet zo saai is als dat ze dacht. En dat ze zich best op haar gemak voelt in deze rustige omgeving. Wanneer ze van haar opdrachtgever een vaste baan krijgt aangeboden mét penthouse in de stad moet ze kiezen; op welke plek ligt haar hart nu écht?!

Hart op de juiste plek is vanaf donderdag 18 augustus te zien in de bioscoop.

Ben jij een echte Rotterdammer(t)? Dan herken je deze uitspraken sowieso