Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 13 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Squid Game-fans opgelet: Netflix bevestigt seizoen 2 en dit is alles wat we tot nu toe weten

De maker van de hitserie Squid Game liet eerder al weten dat er een tweede seizoen van de serie komt. Toch lag het natuurlijk óók aan Netflix.. Gelukkig stellen ze ons niet teleur en bevestigen ze het tweede seizoen door een video op YouTube te plaatsen. Wanneer kunnen we het nieuwe seizoen verwachten?

Wij zochten het voor je uit.

Squid Game

Wat gebeurde er ook alweer in Squid Game? 456 mensen werden uitgenodigd om mee te doen aan een bijzonder spel. De deelnemers zijn mensen met hoge schulden en die hebben dus zeker wat over voor extra geld. Deze individuen strijden tegen elkaar om uiteindelijk de hoofdprijs te winnen. Als een speler een speelronde verliest, wordt hij geëlimineerd. Dit gebeurde op een gewelddadige manier. De spellen waren kinderen spelletjes, zoals Anna Maria Koekoek, maar dan met een dodelijk einde voor de verliezers.

Seizoen 1

Maker van Squid Game, Hwang Dong-hyuk, vertelde dat het 12 jaar duurde om de serie te maken. Binnen twaalf dagen was de serie de meest populaire ooit. Een hele prestatie en het lijkt ons ook dat er nu een hoge druk is om met een nog beter seizoen te komen. Hoe dan ook, wij gaan kijken. Netflix maakte seizoen 2 bekend, met deze video op YouTube:

Wie gaan we terugzien in seizoen 2?

In het nieuwe seizoen gaan we natuurlijk hoofdpersonage Gi-hun (nummer 456) terugzien, ook The Front Man zien we en de man in het pak met het papierspelletje gaan we misschien terugzien. Ook zullen we in het nieuwe seizoen de vriend van Young-hee zien, de bekende pop uit de eerste aflevering van Squid Game. We kunnen in ieder geval een nieuw spel verwachten in seizoen 2.

Kost seizoen 2 van Squid Game ook 12 jaar om te maken?

Gelukkig kost seizoen 2 van Squid Game geen 12 jaar om te maken maar helaas moeten we toch nog een tijd wachten voor het nieuwe seizoen. Maker Hwang Dong-Hyuk denkt dat het nieuwe seizoen pas in 2024 af zal zijn. Geduld zullen we dus nog wel even moeten hebben. Wij hopen dat Netflix snel met een releasedatum komt!

Een grote ‘Temptation make-over’: Ivo zet schaar in lange lokken en Annebel laat ‘wallen’ verdwijnen