Demi Rutten
Demi Rutten Life 22 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Awkward: Love Island-kijkers zijn niet blij met deze laatste plottwist

De finaleweek van Love Island is alweer aangebroken (ja, snel he?!), en gisteren was er weer een nieuwe herkoppeling. Deze verliep anders dan normaal, en de Love Island-kijkers zijn zacht gezegd niet blij met deze plottwist.

Wat vond jij van deze herkoppeling? Eerlijk of niet?

Love Island-kijkers niet blij met plottwist

Het lijkt net gisteren dat dit seizoen van Love Island begon, maar toch is de finaleweek alweer aangebroken. Gisteren vond een herkoppeling plaats waarbij de 2 nieuwe bombshells, Sandra en Gwindo, een koppelpartner moesten kiezen. Hierbij zat er echter een addertje onder het gras.

Singles

Gwindo en Sandra mochten namelijk niet kiezen voor de deelnemers die al single waren, maar alleen voor iemand die al in een echt koppel zat. Hierbij werden Koen en Loesje en Joey en Luna uit elkaar gehaald.

Degene die single overbleven, moesten naar huis. In dit geval waren dat dus Luna en Koen. Dit beviel de kijkers thuis niet, aangezien er dit seizoen veel plottwists aan de herkoppelingen zitten. Het lijkt er elke keer op alsof de regie expres steady koppels uit elkaar wil halen. Maar het is toch Love Island?

Terugkeer

Uiteindelijk kwam Deniz tijdens deze herkoppeling de villa terug in, tot grote vreugde van Loesje. Deniz kreeg de keus tussen een koppel vormen met Luna, waardoor zij mocht blijven, of haar alsnog naar huis sturen. Hij koos voor een koppel vormen met Luna, waardoor alleen Koen de villa heeft moeten verlaten.

Twitter

Op Twitter gingen de kijkers los over deze herkoppeling, en veel van de kijkers vinden dit seizoen het slechtste ooit. De regie lijkt alleen uit op drama in plaats van liefde, en dat staat de Love Island-fans niet aan.

Ben jij het eens met de kijkers thuis? En wat vond jij van deze herkoppeling en de terugkeer van Deniz?

Lees ook: Yasmin heeft déze deelnemer direct een berichtje gestuurd na Love Island