Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 22 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

Yasmin heeft déze deelnemer direct een berichtje gestuurd na Love Island

Love Island is nog volop bezig en de productie is druk bezig met de nodige (of als het aan de fans ligt, onnodige) plottwist. Koppels die uit elkaar gaan, singles die naar huis moeten. Het gebeurde ook Yasmin, maar zij besloot déze deelnemer direct een berichtje te sturen bij thuiskomst.

Zou daar wat opbloeien?

Yasmin uit Love Island

Yasmin leek gelukkig in een koppel met Joey, tot Casa Amor om de hoek kwam kijken. Casa Amor is onderdeel van het programma, waarin de mannen voor een aantal dagen gescheiden worden van de vrouwen. Niet dat ze zich in de aparte villa hoeven te vervelen, daar worden de mannen vergezeld door vrouwelijke bombshells.

Uiteindelijk moeten de deelnemers kiezen of ze in hun huidig koppel blijven, of iemand uit Casa Amor meenemen. We hoeven het je vast niet te vertellen, maar Joey nam Luna mee uit Casa Amor, terwijl Yasmin trouw wilde blijven aan haar koppel.

Het resultaat? Yasmin bleef alleen over én baalde ervan dat ze niet voor Justin Alexandre (een van de bombshells tijdens Casa Amor) koos.

Too late..

Voor veel kijkers (en Joey) kwam dat als een verrassing. Niet veel later moest Yasmin naar huis en wat blijkt? Bij thuiskomst heeft ze Justin direct een berichtje gestuurd!

Justin hield namelijk een Q&A via Instagram en daarin werd de vraag gesteld over Yasmin hem inmiddels al een berichtje had gestuurd. De bombshell claimde dat dit het geval was en tagt haar zelfs. Verder laat-ie er helaas niks over kwijt.. Wij zijn heel benieuwd of dit nog een vervolg krijgt.

justin alexandra yasmin love island
Instagram @justin_alexandre_