Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 18 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

HEBBEN! Bij dit magazine krijg je een mini Charlotte Tilbury lippenstift in de kleur Pillow Talk

December is natuurlijk de maand van feestdagen en het geven van cadeautjes en daar hebben niet alleen wij bij stilgestaan. Bij het decembernummer van dit magazine krijg je namelijk een mini Charlotte Tilbury lippenstift in de kleur Pillow Talk cadeau.

Dit wil je hebben.

Mini Charlotte Tilbury lippenstift cadeau

Charlotte Tilbury is een prachtig merk. Ze hebben de meest heerlijke verzorgingsproducten en ook hun make-up wordt over de hele wereld maar graag gebruikt. Ook wij zijn fan van hun producten en dan voornamelijk de Pillow Talk-lijn. Wij renden dan ook direct naar de winkel toen we hoorden dat je bij het december nummer van het magazine Vogue Netherlands een mini Charlotte Tilbury lippenstift in de kleur Pillow Talk krijgt.

Dit nieuws kunnen we natuurlijk niet alleen voor onszelf houden, dus we zijn direct achter onze laptop gaan zitten om het nieuws met jou te delen. En als we social media mogen geloven moet je vandaag nog naar de winkel rennen om deze geweldige deal te pakken te krijgen, want de magazines lijken als warme broodjes uit de winkels te vliegen.

@voguenl

It’s gifting season. ✨Buy the issue in stores now and get a free mini Charlotte Tilbury lipstick. Limited items available. #voguenl #charlottetilbury

♬ dźwięk oryginalny – EX7STENCE™

Bij deze Charlotte Tilbury masterclass van €75 mag je voor hetzelfde bedrag gratis producten uitkiezen

Belangrijke informatie

Hoewel dit natuurlijk super leuk nieuws is, begrijpen we het als je nog met een paar vragen loopt. Zo vraag je je vast en zeker af wat deze bundel precies kost en dat is €9,99. Een goede deal als je het aan ons vraagt, want een mini Charlotte Tilbury lippenstift kost normaal zelf al €10 (een bundel van drie mini lippenstiften van Charlotte Tilbury kost normaal namelijk €30).

En naast deze mini lippenstift van Charlotte Tilbury ontvang je natuurlijk ook de Party Issue van Vogue. Zij gaan het feestseizoen in met vier verschillende covers, gesierd door modellen Karen Elson, Amanda Murphy en Sasha Pivovarova. Het decembernummer is sinds 16 november verkrijgbaar in winkels als Primera en Bruno, maar natuurlijk ook andere tijdschriftwinkels. Wees er snel bij voordat hij weg is!

In dít zonnige land speelt Wie Is De Mol? 2024 zich af