Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 23 jun 2017
Leestijd: 1 minuut

Bewijs! Mannen houden écht van vrouwen met curves

Dat curves mooi zijn, dat wisten wij allang. Pak daarom nog maar een extra stuk chocolade en prop dat stuk pizza naar binnen. Maar wat willen mannen? Ze zijn niet te peilen. Maar wees gerust, ze vinden jouw curvy lichaam echt bloody hot. En hier is het bewijs.

The results

Het ding dat mannen nu echt super aantrekkelijk vinden? Volgens een onderzoek van FitRated vinden mannen een klein buikje best wel sexy. Laat die lovehandles maar groeien.

Het onderzoek werd gedaan naar het ‘perfecte’ lichaam. Er werden ruim tweeduizend mensen (hetero’s en gays van verschillende leeftijden) ondervraagd over verschillende soorten lichamen. En de resultaten? Die zijn best verrassend.

Volgens het onderzoek zijn homoseksuele mannen het meest kieskeurig. Hun oog valt vooral op gespierde mannen. Wat vrouwen betreft, zij lijken niet zo geïnteresseerd in de gespierde man. Wij vrouwen willen een gemiddelde man. Het perfecte afgetrainde lichaam is niet nodig. Alles wat een vrouw echt wil, is een man die pizza met haar eet en wel stoer genoeg is om spinnen voor haar te doden.

De man

Lesbiennes zijn ook opzoek naar vrouwen die er gemiddeld uitzien, niet te gespierd en ook niet té veel curves. En nu het belangrijkste: de man. Volgens het onderzoek zijn zij niet opzoek naar een vrouw met een taille van twee centimeter. Nee, een kleine buikje, lovehandles en dikke billen. Dat is wat de man wil. Kom maar op met die curves.

Schaam je niet als je een klein buikje hebt, sport je niet helemaal kapot als het niet je ding is. Als jij het idee hebt dat je gezond leeft en gelukkig in je vel zit, dan kan niemand jou wijs maken wat het ‘perfecte’ lichaam is. Dat bestaat namelijk niet.

LEES OOK: 6 struggles die alleen vrouwen met brede heupen herkennen