Yasmine Esser
Yasmine Esser Lichaam 16 mei 2016
Leestijd: 2 minuten

Mannendossier: Dit is waarom mannen jouw billen werkelijk fantastisch vinden

Elke week vragen we onze mannen het hemd van het lijf, om vervolgens deze geheimen met jou te delen. We zijn in het rijke bezit van vijf vrijgezellen en drie bezette mannen die elke week hun ongezouten mening geven. En wij gaan ze stiekem élke week leuker vinden. Deze week vroegen we naar borsten en billen.
Je hebt borstenmannen en je hebt billenmanen. Maar de mannen van het mannendossier zijn toch echt team booty. Schudden met die kont van links naar rechts, want dit is waarom de mannen jouw billen helemaal tha bomb vinden.

Als je beweegt

Het wiegen van de heupen, het omhoog komen van de billen bij het dragen van hakken. De contouren van je heupen, van je billen, van je derrière is iets waardoor mannen hun hoofd omdraaien als ze je zien lopen op straat. Of dansen. Rick: ’Misschien is het iets biologisch, iets oers ofzo, maar dat kan me helemaal gek maken.’

De yogabroek

Of een joggingbroek. Ja, een kledingstuk van jersey is favoriet. Daar komen je billen toch het aller sexiest in uit, vinden mannen. In zo’n broek kun je precies zien hoe rond en stevig je billen zijn. Mannen genieten er echt van, om je heupen te zien in een joggingbroek.

Natuurlijk geldt ook: in een goede jeans komen bijna álle billen wel mooi uit – hoewel de mannen daar niet over klagen – en in een joggingbroek niet. Dus tja, als je booty er nog steeds rond en hot, hot, hot uitziet in een yogabroek, nou, dan weten de mannen zeker dat jij heerlijke billen hebt.

Het is praktisch

Eh, volgens mannenlogica dan. Zoals Farbod zegt: ’Je kunt met je chick over straat lopen en je hand op haar bil laten rusten, zonder dat het ordinair hoeft te zijn. Nou, probeer maar eens te lopen terwijl je nonchalant je hand op haar borst plaatst.’

Best of both

Ja, ja, het liefst hebben de mannen natuurlijk dat een vrouw goede billen heeft én fijne borsten. Want ze mogen dan billenmannen zijn, van borsten gaat iedere man zich weer een beetje puper voelen. Onzeker, lacherig en ongelooflijk opgewonden. Borsten hebben ze zelf niet, daarom blijven je boobies iets magisch hebben.

Anyway, omarm je vormen. Als je zelf van je borsten en billen houdt, dan ben je voor een man sowieso al woest aantrekkelijk.

Meer weten over onze mannen? Dat lees je hier.