Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 7 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Marian uit B&B Vol Liefde vindt troost bij nieuw hondje: dit is haar nieuwe viervoeter

Het is geen makkelijke week voor Marian, die we allemaal kennen uit het programma B&B Vol Liefde. Haar trouwe chihuauhua Amy had last van hartproblemen en moest daarom een openhartoperatie ondergaan. Dat gebeurt normaalgesproken eigenlijk niet, maar Marian vloog naar speciale artsen in Parijs om haar hondje te redden. Toch was het allemaal te veel voor Amy en overleed zij op 3 oktober, een dag vóór dierendag.

Heel verdrietig, maar gelukkig krijgt Marian troost.

Het nieuwe hondje van Marian

RTL Boulevard volgt de deelnemers van B&B nog op de voet en toen zij erachter kwamen wat er met Amy gebeurd was, spraken ze direct met Marian. Die was natuurlijk ontroostbaar en dat viel op, zo ook bij de kijkers. Eén van die kijkers heeft contact gezocht met het programma, omdat zij nog wel een chihuahua kende die een thuis zocht.

Nou – die twee zijn met elkaar in contact gekomen en nu heeft gaat Marian even kijken hoe het gaat met het nieuwe hondje in huis. Ze heeft zelfs al een filmpje gestuurd naar RTL Boulevard met een update (zie het hondje ook daar!) Het nieuwe hondje heet Chloe en ‘is nog een beetje schuw’, zo vertelt ze. ‘Maar, wel heel lief’.

Huisvriend Eduardo

Marian woont natuurlijk in een prachtig huis in Portugal, waar de liefde helaas nog niet is gearriveerd. Toch zit ze daar niet alleen, ze heeft heel veel vrienden. Zo ook Eduardo, die ze als echte ‘husivriend’ benoemd heeft. Als je goed oplet tijdens het programma ie je dat hij een halsband draagt. Waar sommige mensen dat als kinky kunnen zien, heeft dat voor Eduardo een hele andere en helemaal niet zo kinky reden.

Integendeel zelfs. RTL vroeg dan ook aan haar hoe dit precies zit: “Ik heb heel veel opmerkingen gehad over Eduardo’s zijn halsband. Dat is eigenlijk heel triest, want hij heeft zijn hond op moeten geven. Die hond dat was zijn alles.”

Eigenlijk ook heel verdrietig dus.

Oh no! Marian uit B&B Vol Liefde stopt met haar bedrijf