Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 6 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Ehhh wat: André Hazes verliet Monique nadat ze miskraam kreeg

Zanger André Hazes was te gast in het programma Casa di Beau en daarin vertelt hij nóg meer details over zijn leven. We weten inmiddels allemaal dat hij gestopt is met drinken en dat hij zijn leven probeert te beteren. Een onderdeel van die onrust was ook het switchen van relaties en dat heeft Monique veel gedaan, ook omdat André niet zo netjes geweest is.

Miskraam en misère

André vertelt aan Beau: “Monique is twee jaar geleden na een zwaar medisch traject voor de tweede keer zwanger geworden. Kort daarna werd ik verliefd op een andere vrouw. Ik heb haar toen verlaten. En door deze gebeurtenis is die droom van ons, het krijgen van een tweede kindje, om zeep geholpen.” Kort na de miskraam van Monique is André vertrokken, toen hij verliefd werd op een andere vrouw. Hij heeft nu ook wel door dat dat geen hele handige aanpak was van hem. Als Beau vraagt of hij daar spijt van heeft, antwoordt hij met: “Zo hou op, je wil niet weten hoe erg ik me daar schuldig over voel. Ik heb dat toen heel verkeerd aangepakt.”

Nieuw album

Vandaag komt zijn nieuwe album Op Mijn Lijf Geschreven uit en Monique blijft hem steunen, door dik en dun. Ze laat dan op Instagram ook weten hoe trots ze op hem is. “Jaaa hij is uit! Al die maanden heb je hier zo keihard aan gewerkt. Je ziel en zaligheid erin gegooid. Zo veel passie en plezier tijdens het maken van deze muziek. De muziek waarvan je dacht die nooit te gaan maken, omdat er anders van je verwacht werd.”

Ook André zelf is blij met het resultaat en deelt zijn eigen gedachtes over het album maar al te graag met zijn fans: “Ik heb hier keihard aan gewerkt en ik kan niet in woorden uitdrukken hoe blij ik ben dat ik het nu met jullie kan delen. Dus zet het volume op max en geniet van de muziek die ik met heel mijn hart heb gecreëerd!❤️”

Shocking! André Hazes en Monique Westenberg voor de rechtbank vanwege schoolverzuim kleine Dré