Emma Toussain
Emma Toussain Make-up 2 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Tiktokkers zweren bij deze matterende poeder (van maar € 2.99!)

Wij houden van make-up maar ‘t is niet altijd heel erg makkelijk om te perfecte look te maken. Iedereen heeft een ander gezicht en moet dus rekening houden met andere technieken. Wat ook lastig is, is dat sommigen last hebben van een vette huid. Sommige foundations versterken dit alleen maar en dus is het wel zo fijn als je een goede matterende poeder bij de hand hebt, zodat jij je t-zone wat kunt afpoederen als het nodig is.

We kennen natuurlijk allemaal de fancy poeders van Laura Mercier en Chanel – maar we snappen ook wel dat je portomonnee niet zit te wachten op die bedragen. TikTokkers hebben een matterende poeder ontdekt die heel erg goed werkt én nog eens budgetvriendelijk is.

Matterende poeder 4 the win

Compacte poeder of losse poeder.. translucent poeder of in een kleurtje? Je hebt zo ontzettend veel keuze dat wij echt wel begrijpen dat het lastig is om de juiste opties te vinden. En duur is lang niet altijd beter.. dus je hoeft geen tientallen euro’s uit te geven aan producten als je de juiste weet te vinden. De ESSENCE BRIGHTEN UP! 10 BABABANANA BANANA POWDER gaat momenteel viral op TikTok omdat het lijkt alsof je na gebruik een Facetune filter over je eigen hoofd hebt gedaan. TikTokker Alessandro doet het voor:

@mualesandro

This $4 powder looks like a filter in real life😩 #powder #settingpowder #drugstoremakeup #affordablemakeup #bestmakeup

♬ Sweetest Pie – Megan Thee Stallion & Dua Lipa

Alexis Dosamantes probeert de poeder ook uit en is verbaasd.. wij ook. Het schijnt ook helemaal niet droog aan te voelen en dat is precies wat je wil. Een vale, droge huid is ook niet wat we zoeken.

@alexisdosamantes

a real life smoothing filter for only $4 i’m obsessed🤌🏼 #essencebrightenuppowder #viralmakeup #settingpowder #makeupreview

♬ Bad Habit – Steve Lacy

Hoe geweldig is het resulaat?! Wij snappen wel dat dit product razend populair is op het moment. Het mooie is ook nog dat deze poeder maar
2.99 euro is en dat je ‘t gewoon kunt kopen bij de Kruidvat. De poeder is ook nog eens vegan en vrij van parabenen. Too good to be true..? Dachten wij niet! Dat wordt rennen naar de winkel.. of eerder sprinten?! Let’s go!

Natuurlijk is het ook heel erg belangrijk om elke avond je make-up te verwijderen en je huid schoon te maken met producten die voor jou werken. Dan zit je make-up nóg mooier de volgende dag!

Heb je een vette huid? Dit zijn alle do’s & don’ts op een rijtje