Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 23 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Krijgt Max Verstappen een kind? Juicekanalen trappen in de neppe zwangerschapsaankondiging

Het leek er heel even (echt héél even) op dat Max Verstappen en zijn liefde Kelly Piquet in verwachting zijn van een kindje. De zogenaamde zwangerschapsaankondiging van Kelly ging het hele internet over en juicekanalen wisten niet hoe snel ze dit blijde nieuws moesten verspreiden. Wat blijkt? Dit bericht is helemaal niet afkomstig van Kelly en zij is ook niet zwanger.

De juicekanalen zijn dus vol een een slechte photoshop getrapt.

Krijgt Max Verstappen in kind? Juicekanalen trappen in de neppe zwangerschapsaankondiging

Op veel kanalen was gisteravond te lezen dat Kelly Piquet in verwachting zou zijn. In een screetshot van een Instagram-story schreef de 33-jarige vriendin van Max Verstappen het volgende: “Ik ben positief getest, maar niet op corona!” Iets later zou het bericht zijn verwijderd.

Een logische gedachte is dat Kelly dan zwanger zou zijn. Zo besloten juicekanalen massaal het blijde nieuws te verspreiden. Wat bleek? Deze story heeft nooit bestaan, maar is door een onbekende in elkaar geflanst op photoshop. Uhm, grappig… (?)

Het management liet aan Shownieuws weten dat het om fake news gaat. Een baby van Max en Kelly zit er voorlopig niet in, maar Max is wel de gelukkige bonusvader van Kelly’s kindje Penelope.

Zó vieren Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet zomervakantie

Extra tijd vrij betekent ook extra tijd doorbrengen met familie en vrienden. Helemaal in het geval van Max, die elke week naar een andere plek op de wereld vliegt om te racen. Hij won deze zomer heel wat GP’s en dus was het tijd voor een welverdiende vakantie.

Afgelopen zomer was hij dan ook in Cannes met zijn vriendin Kelly Piquet. Ook zijn moeder Sophie, schoonmoeder Sylvia en zus Victoria waren van de partij. De familie bezocht een show van de Nederlandse Martin Garrix, tevens een goede vriend van Max. De DJ was ook aanwezig tijdens de winst in Abu Dhabi en kon het dan ook niet laten om tijdens de show van afgelopen weekend foto te maken met Verstappen.