Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 7 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Michella Kox en Louisa Janssen proberen relatie van vreemdganger te redden met bijzondere videoboodschap

Michella Kox en Louisa Janssen kennen we uit Echte Meisjes in de Jungle en natuurlijk hun eerdere reality-perikelen. Naast de deelname aan EMIDJ krijgen de twee dames ook een eigen Videoland-serie waar we kunnen zien hoe de twee aan het werk worden gezet bij de meest uiteenlopende banen. Met hun bekendheid proberen ze nu ook één van hun fans te helpen. Tein schakelt de dames namelijk in om zijn relatie te redden nadat hij is vreemdgegaan. Via een video op Instagram reageren de realitysterren hierop. Lukt het ze om Tein uit de brand te helpen?

Michella Kox en Louisa Janssen

Nadat Tein is vreemdgegaan stuurt hij Michella en Louisa een DM. Zijn vriendin is namelijk fan van Echte Meisjes in de Jungle en met een videoboodschap van de realitysterren wil hij proberen om zijn relatie te redden. ”Dus zou ik u graag willen vragen of u misschien iets kunt opnemen”, stuurt de vreemdganger naar Michella. Gelukkig zijn de dames niet zo moeilijk en helpen ze Tein graag uit de brand. Michella en Louisa nemen samen een filmpje op waarin ze de vriendin van Tein proberen te overtuigen om bij hem te blijven, ondanks dat hij is vreemdgegaan. Volgens Michella en Louisa zouden alle mannen namelijk vreemdgaan en moet je dit gewoon voor lief nemen?! Oké.

De videoboodschap

”Hij heeft heel veel spijt van het vreemdgaan”, horen we het duo zeggen. ”Eigenlijk moet ik je vertellen dat alle mannen vreemdgaan. Wij vrouwen zijn niet zo, maar we moeten het accepteren”, vertelt Michella. ”Hij houdt echt van jou, hè? Hij wil jou terug. Soms gaat hij wel een keer vreemd, maar dat maakt niet uit.” Michella laat weten dat er een verschil zit tussen lust en houden van. Louisa vult haar vriendin aan: ”Dat moet je gewoon accepteren, dat is het leven. Jullie moeten gewoon gaan trouwen en kindjes maken.” Michella en Louisa hopen dat de twee weer bij elkaar komen, maar of dat door de videoboodschap is gelukt, is niet bekend.

@de.influencers.ig

backup @De.influencers.ig.backup #michellakox #deinfluencersig

♬ origineel geluid – De influencers ig

Vanaf deze datum begint B&B Vol Liefde en hoe gaat het nu met oud-kandidaten?