Renée
Renée Gezondheid 26 jun 2019
Leestijd: 4 minuten

Ik probeerde LPG endermologie om strakke benen en billen te krijgen zónder (veel) moeite te doen

Strakkere benen en billen zonder jezelf zeven dagen per week in het zweet te werken? Wij staan vooraan in de rij om het eens uit te proberen. De afgelopen tijd maakte ik – Beautify’s Renée – kennis met LPG endermologie. Deze nieuwe bodyshape treatment is namelijk ideaal als je net even iets strakker in je vel wil zitten.

LPG endermologie is de laatste tijd een enorm populaire cellulite behandeling bij MJ Amsterdam. Ik nam vijf weken lang twee keer per week plaats op de behandeltafel om jou alles te kunnen vertellen over de ins en outs van deze behandeling.

Wat is LPG endermologie?

Wat LPG endermologie precies is kan ik zelf niet zo kort en bondig omschrijven als de beschrijving op de website van MJ: “Een LPG Endermologie behandeling zorgt voor celstimulatie van de huid. Met als resultaat dat de huid strakker wordt, plaatselijk vet verbrandt en cellulite vermindert. Vetophopingen worden door een natuurlijk proces afgebroken en de huid wordt steviger en gezonder door de aanmaak van collageen.”

Je bent vast wel bekend met een bindweefselmassage. Bij deze behandeling is het een mechanische bindweefselmassage. Voordeel: daardoor is het efficiënter en pijnvrij. Het is een intensieve vacuümtechniek, waardoor de cellen als het ware wakker worden en collageen wordt aangemaakt.

Wat zijn de voordelen van deze behandeling?

Omdat ik nu tien keer langs ben geweest bij MJ in IJburg weet ik inmiddels precies wat de voordelen zijn. Allereerst is het super fijn dat deze behandeling compleet pijnloos is. Een manuele bindweefselmassage is afzien, LPG voelt meer als een ontspannende massage.

Daarnaast is het veilig en glijdt het apparaat makkelijk over de huid door de bodysuit die je aantrekt. Je huid wordt dus tegelijkertijd beschermd en gemasseerd. Tot slot vond ik het meevallen hoe lang een afspraak duurt. Ik liet vier zones behandelen van tien minuten per keer, dus na veertig minuten ben je klaar.

Wat is het resultaat?

Zoek eens op het internet naar de resultaten van LPG endermologie. Voordat ik begon met mijn kuur keek ik de vlog van Annic ten Duis over haar resultaten en dat was echt verbluffend. Je figuur wordt strakker, je huid steviger en je cellulite vermindert. Het is aan te raden om gezond te eten en voldoende te sporten naast deze treatment voor het optimale resultaat.

Bekijk deze video om te zien hoe LPG endermologie precies werkt:

ENDERMOLOGIE| LPG

Vanaf 2 Januari zijn wij gestart met LPG #endermologie behandelingen voor lichaam en gezicht. Wij zijn razend enthousiast! En zeg nou zelf ….alle hulp om weer in shape te komen is meegenomen

Mijn ervaring met LPG endermologie

Nu je weet wat de behandeling inhoudt wil ik je met liefde mijn ervaringen delen. Allereerst even de praktische informatie: ik kreeg een kuur van tien behandelingen. Bij MJ Amsterdam kost dit €550, voor een losse behandeling reken je €65 af.

Tijdens die eerste tien behandelingen kom je twee keer per week langs. Bij de eerste sessie maken ze foto’s, zodat je goed het voor en na-resultaat kunt bekijken. Daarna bepaal je welke vier zones je wil behandelen. Ik koos voor de voor- en achterkant van mijn benen, dijen en billen.

Het beste resultaat krijg ik volgende de lieve medewerkers van MJ als je tien minuten per zone behandelt, vandaar dat je dan op veertig minuten uitkomt. Na de kuur van tien behandelingen is het de bedoeling om af te bouwen naar één afspraak per week, daarna naar eens per maand. Je hebt dus wel doorzettingsvermogen nodig, maar hé. Wie mooi wil zijn hoeft in dit geval absoluut geen pijn te lijden, maar je investeert wel tijd in je lichaam.

Mijn resultaten

Op het moment van publiceren heb ik tien behandelingen erop zitten. Eén van de eerste dingen die ik opmerkte na ongeveer vier, vijf behandelingen is het feit dat mijn huid inderdaad strakker is. Op de foto’s bleek na mijn laatste behandeling dat mijn contouren beter zichtbaar zijn én dat de cellulite minder is.

Ben ik al 100% tevreden? Nog niet. Daarom is het voor mijn doel belangrijk om door te gaan met de behandeling, maar dit verschilt natuurlijk per lichaam en wat je verwachtingen zijn. Tot nu toe ben ik in ieder geval tevreden met zowel de behandeling als de service, want als je tachtig minuten per week op dezelfde plek doorbrengt is het wel zo fijn als het een goede ervaring is.

Lees dit ook eens: