Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 9 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Mitch en Iris zaten toch nog in relatieproblemen na aanzoek: ‘Heb me afgevraagd of ik nog wel gelukkig was’

Voor Mitch en Iris leek Temptation Island een perfecte afloop te hebben. De twee gingen samen op dreamdate en Mitch vroeg zijn vrouwtje bij het laatste kampvuur zelfs ten huwelijk! Hoewel de vonken ervanaf spatte, ging het na de opnames van het programma bijna alsnog fout. De (inmiddels weer) tortelduifjes laten in een nieuwe aflevering van Beach Bar, van RTL weten dat het niet veel had gescheeld of de trouwplannen konden de prullenbak in.

De nasleep van Temptation Island

Presentator FawryNotSawry vraagt de tortelduifjes het hemd van het lijf. Hij is namelijk heel benieuwd hoe het na de opnames van het programma met het stel ging. Hoewel de twee de ultieme relatietest weten te doorstaan, begint terug in Nederland de temptation pas echt.

Toch laten zij weten dat het avontuur uiteindelijk geslaagd is. ”De nasleep was nog heftiger dan het programma zelf”, laat Iris weten. Ze laat weten dat ze heel erg moesten opletten, aangezien ze nog samen zijn, maar ze niets samen mochten doen. ”We konden niet eens samen naar de supermarkt. Dat is best heftig voor je relatie”, laat Iris weten.

Rust nodig

Mitch vult Iris aan: ”Het heeft inderdaad héél veel effect gehad op onze relatie. Dusdanig zelfs dat ik me een tijdje heb afgevraagd of ik nog wel gelukkig was. Omdat je niks samen kan doen, alleen maar thuis zitten. Je raakt elkaar een beetje kwijt. Dat was heel zwaar.” Iris vertelt dat zij hier minder last van heeft gehad en dat ze Mitch daarom een tijdje met rust gelaten heeft.

Mitch moest alles weer even op een rijtje zetten. Hij laat weten dat hij bij het zien van de dreamdate zich afvroeg waarom hij überhaupt getwijfeld had aan hun relatie. ”Je ziet weer hoe gelukkig je daar bent en hoe gelukkig zij is. Het ligt helemaal niet aan haar”, vertelt Mitch. Door veel te praten is het stel er uiteindelijk toch uitgekomen.

Jaloezie

Als Fawry aan Mitch vraagt of Iris nog is veranderd na Temptation Island, laat hij weten: ”Ze heeft wel wat van Shanta afgekeken qua jaloezie.” Iris haakt hier snel op in laat weten dat ze nieuwsgierig wordt als ze Mitch ziet appen met een meisje die ze zelf niet kent. Mitch geeft aan dat dit om ene Lisa gaat, die volgens Fawry binnenkort zal aanspoelen als nieuwe ex in Ex on the Beach. De twee zouden alleen vrienden zijn en Iris kent haar inmiddels ook.

Toch laat Iris weten: ”Als je in een relatie zit waarbij je als huisgenoten leeft, ga je toch denken: wie is dat dan?” De twee lijken elkaar ondanks de moeilijke periode toch te hebben teruggevonden en laten weten dat het weer helemaal koek en ei is.

Gaat Lester tijdens de dreamdate van Temptation Island dan toch de fout in?