Emma Toussain
Emma Toussain Mode 26 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Moderne hardloopschoenen zijn dé trend van 2024: dit zijn onze favo’s

Het jaar is nog maar twee maanden bezig en we kunnen nu al heel veel trends voorspellen. Da’s toch lekker, als jij druk bezig bent met het updaten van je kledingkast. Vandaag gaan we het hebben over schoenen en dan sneakers in het bijzonder. Wil je weten wat dé trending schoen van dit (voor)jaar is? Blijf dan vooral lezen.

Soms gaan de trends zo snel voorbij dat het lastig is om ze bij te houden. Wat dragen de it-girls nu? Welke sneakers zijn leuk maar kan je ook nog eens bij elke outfit aan? Welke schoenen dragen de celebs? Wij helpen je op weg.

Adidas SL 72

Deze sneaker is ‘geboren’ in 1972 en SL staat voor Super Light. Het doel was om een lichtere schoen te ontwikkelen voor hardlopers, die op zoek waren naar snelheid en wendbaarheid. Je kunt wel zeggen dat dit een echte vintage running shoe is.

AdidasIn de ‘huidige’ tijd is de schoen onderdeel van onze adidas Originals collectie en was laatst ook onderdeel van de Wales Bonner SS22 collab. Topmodel Bella Hadid is al gespot met deze schoenen en dat betekent maar één ding: ze gaan populair worden. Hier shop je de SL 72’s.

New Balance 530


De New Balance 530 is een soort throwback van klassieke hardloopschoenen, zoals New Balance ze vroeger maakte. Je kunt ze gebruiken voor het trainen, maar ook gewoon voor in het dagelijks leven onder een goeie outfit.

New Balance

Nike P-6000


Deze P-6000 sneakers zijn van origine ook gemaakt voor het hardlopen maar daar zit nu ook een modern tintje aan. Ze passen onder elke semi-sportieve outfit en ook als je in het weekend lekker op het terras gaat zitten zijn dit de perfecte schoenen.

Nike

Gelukkig zijn er naast deze opties nog talloze andere toffe sneakers te vinden, dus ga vooral lekker zoeken.

Zien je witte sneakers er gelig uit? Met deze gummetjes worden ze weer hagelwit