Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 26 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Molly-Mae Hague en Tommy Fury zijn bestolen van spullen ter waarde van €950.000

Love Island-sterren Molly-Mae Hague en Tommy Fury zijn afgelopen vrijdag bestolen. Dit gebeurde toen het koppel op de lancering van Molly’s Beauty Works-collectie in Londen waren. Waarschijnlijk hebben de inbrekers hier misbruik van gemaakt.

Er zijn spullen ter waarde van €950.000 gestolen.

Molly-Mae Hague en Tommy Fury bestolen

Vrijdagavond is het bekende koppel bestolen. Nadat de inbrekers designersieraden en -kleding hebben meegenomen toen ze niet thuis waren, zweren ze dat ze nooit meer in het appartement willen wonen. Dit vertelde een insider aan MailOnline: “Ze zullen nooit meer terugkeren naar hun appartement. Helaas voelen ze zich aangevallen en voelen ze zich hier niet meer veilig. Ze hebben voor ongeveer £ 800.000 aan bezittingen gestolen, waardoor ze niets meer over hadden dan wat ze op de avond van het evenement in hun koffers in Londen hadden.”

Molly’s vertegenwoordiger vertelt aan The Sun: “Molly maakt het gezien de omstandigheden goed. Het is een zeer verontrustende tijd geweest, maar ze probeert zo positief mogelijk te zijn.”

Op Instagram plaatst ze een foto met de caption: ‘Smiling through the storm.’ Dit is waarschijnlijk een verwijzing naar die avond.

De inbrekers leken te profiteren van het feit dat het koppel die avond op het evenement was. De politie van Greater Manchester maakte bekend: “Op vrijdag 22 oktober 2021 ontving de politie een melding van een inbraak. Tijdens de inbraak zijn er een aantal voorwerpen meegenomen, waaronder sieraden. Het onderzoek loopt nog en er zijn geen arrestaties verricht.”

Geruchten over een break-up

Eerder waren er geruchten over dat de twee uit elkaar waren, maar Molly-Mae Hague reageerde al snel op deze geruchten. Het was namelijk helemaal niet waar. De geruchten ontstonden doordat fans zagen dat het koppel al langer tijd niets van elkaar hadden gepost op hun social media. “Natuurlijk zijn we oké! Omdat we voor een paar weken geen selfies samen posten op Stories betekent niet dat dingen slecht zijn… We zijn beide gewoon zo druk.”

Eerder gaf ze aan dat ze beide erg druk zijn op dit moment, en dat ze het liefst meer tijd met haar vriend wil doorbrengen. Maar hierdoor vindt Molly-Mae hun tijd samen wel specialer.

Dit is waarom Molly-Mae Hague en haar vriend elkaar nauwelijks zien