Emma Toussain
Emma Toussain Life 14 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Een Love Island-serie, maar dan voor je vader en moeder? In Engeland is het een grote hit

Het programma Love Island is al jaren een hit op tv en vooral in The UK – waar het format uitgevonden is. Engelsen lenen zich natuurlijk perfect voor reality tv, het is heerlijk om naar te kijken. En hoe leuk het programma ook is, het is wel al vrij ‘oud nieuws’. Daarom smullen de Engelsen van een nieuw programma en wij hopen dat het snel naar Nederland komt. Het heet: ‘My Mum, Your Dad’.

My Mum, Your Dad is een regelrechte hit

In de show gaan ‘oudere’ singels (en dan bedoelen we de leeftijd van je vader of moeder) op zoek naar een nieuwe partner. En hoe is het dan anders dan andere datingshows? Nou, de single ouders gaan met z’n allen in een huis en dan kijken de kinderen van een afstand mee. Oeps! Dat moet wel voor ongemakkelijke momenten zorgen. In Engeland is de show nu al beter bekeken dan Love Island en dat zegt wel wat.

Bekijk de trailer van de show hieronder:

Kritiek

Toch is niet iedereen positief over de serie. In Engeland is er namelijk óók kritiek. “Het is een serie over middle-aged mensen, door de ogen van jongeren. Dat gaat ook gepaard met veel oordelen en grappen. Ook zou je vaak een gevoel van plaatsvervangende schaamte ervaren, als je ‘t kijkt,” schreeft iemand bij The Independent.

Maar.. dat is ook een beetje het idee van reality tv toch? Je moet er dingen door voelen, positief of negatief. Het is een uitvergrote versie van ‘t echte leven en dat is lekker om naar te kijken.

Barbie zijn tijdens Halloween?

We weten nu al wat zo’n 80 procent van alle vrouwen gaat zijn tijdens Halloween of het volgende verkleedfeest.. juuuist. Barbie. Mocht je op zoek zijn naar zo’n iconische outfit, leun dan maar lekker achterover.

Wij vonden namelijk een aantal pakjes uit de film en die kan je voor een vriendelijk prijsje aanschaffen. You’re welcome.

OMG! Deze Netflix-ster is het nieuwe gezicht van Say Yes To The Dress UK