Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 25 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

Horoscope nails: deze nailart past het beste bij jou volgens de sterren

Voor wie denkt dat nailart niks te maken heeft met je persoonlijkheid, heeft het mis. Welke designs spreken jou het meeste aan? Uitbundig, fel en opvallend, of juist minimalistisch, rustig en neutraal? Om erachter te komen wat nou écht het beste bij jou past, moet je naar de sterren kijken.

Je sterrenbeeld vertelt namelijk welke nailart het beste bij jou past. Let maar op.

Horoscope nails: nailart op basis van je sterrenbeeld

Je sterrenbeeld vertelt ontzettend veel. Welk sterrenbeeld je beter niet kan daten, wat je nieuwe hobby van dit jaar moet worden of wat jouw ideale make-uplook is. Als we kijken naar nailart, kan je sterrenbeeld je daar ook bij helpen. Deze nailart past namelijk het beste bij jou, volgens je sterrenbeeld.

1. Waterman: wolken

Onafhankelijk, eigenzinnig en intelligent: watermannen zijn het laatste luchtteken van de dierenriem. En hoewel ze in het begin misschien wel afstandelijk lijken, zijn ze heel zachte n creatief. Dromerige wolken als nailart past dus het beste bij de Waterman. Wij zijn fan.

2. Vissen: de kleur van water

Vissen zijn medelevend, zacht, intuïtief en gevoelig. Het zijn natuurlijke verzorgers en ze zijn een tikkeltje spiritueel. Nailart in de kleuren van water (blauw, dus) passen perfect bij dit sterrenbeeld.

3. Ram: color mix

Energiek, zelfverzekerd, impulsief en avontuurlijk: de Ram valt wel op. En als het aankomt op nailart, zien we dat ook terug. Ze zijn niet bang om te experimenteren. Waarom voor één kleur kiezen, als je op elke nagel ook een ander kleurtje kan doen?

4. Stier: glitters all over

De Stier is pragmatisch en romantisch tegelijk. Ze houden van de klassieke (en toch ook wel praktische) stijl. Glitters op je nagels past perfect. Het is neutraal en klassiek.

5. Tweelingen: regenboogkleuren

Tweelingen zijn expressief, speels en leergierig. Ze zijn altijd in voor iets levendigs en leuks. Nailart in regenboogkleuren zijn net zo levendig als jij. Met wat lege ruimte in het midden houdt je het interessant.

6. Kreeft: roze en rood

Emotioneel, sympathiek en loyaal: mensen met het Sterrenbeeld kreeft zijn de girl-next door types. Zachte roze gecombineerd met warme rode tinten zijn echt iets voor jou, Kreeft.

7. Leeuw: zilver

Sterk, zelfverzekerd, warm en fel: dat typeert een Leeuw. Deze spiegelachtige manicure is net zo oogverblindend als jijzelf en alles behalve saai.

8. Maagd: omgekeerde french manicure

Georganiseerd, behulpzaam en eerlijk: de Maagd is een echte perfectionist. Deze omgekeerde french manicure past dan ook perfect bij jou. Netjes, precies en chique.

9. Weegschaal: half om half

Charmant, vriendelijk en romantisch. De Weegschaal is van nature heel harmonieus. Half om half nailart brengt een mooie balans tussen het minimalistische en het opvallende.

10. Schorpioen: bliksem

Schorpioenen worden vaak verward met vuurtekens vanwege een harde buitenkant, maar dit waterteken is heel loyaal en gevoelig als de muur eenmaal naar beneden komt. Nailart in de vorm van bliksem past perfect.

11. Boogschutter: kleurrijke grafische vormen

Avontuurlijk, intellectueel en vrijgevochten: geen wonder dat jij wel houdt van iets nieuws proberen, Boogschutter. Iets nieuws proberen en buiten de gebaande paden treden is voor jou niks nieuws. Bij de Boogschutter past daarom wel iets kleurrijks en grafisch.

12. Steenbok: tijdloze nailart

Steenbokken staan erom bekend om eerst alle opties door te nemen voor ze een beslissing maken. Nailart wat tijdloos is, past dan ook het beste bij dit sterrenbeeld.