Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 5 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Oh no.. nog een break-up van Nick en Simon?! Het heeft alles te maken met Madame Tussauds

Vorige week kondigden Nick en Simon aan na jaren uit elkaar te gaan en vanaf volgend jaar gaan ze allebei individueel verder. Het duo stond nog wel samen in het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds, maar ook daar zijn ze er al snel bij: de beelden zijn al uit elkaar gehaald en ook daar gaan zij nu alleen verder.

Het grote nieuws kwam voor iedereen als een shock: Nick en Simon gaan na zeventien jaar uit elkaar. Dit maakte het Volendamse duo bekend aan tafel bij Jinek. Toch voelde het interview niet helemaal zoals we gewend zijn van de twee en vonden veel kijkers het nogal een akward gesprek. Fans van Nick en Simon hoeven nog niet gelijk afscheid te nemen van het duo, in 2023 zullen zij namelijk nog een aantal afscheidsconcerts geven. Daarna is het jammer genoeg wel tijd om afscheid te nemen van het bekende duo en zullen wij ze helaas niet meer samen zien optreden.

Nog een break-up

De wassenbeelden van Nick en Simon stonden natuurlijk al een aantal jaar in Madame Tussauds, maar na de aankondiging dat ze beiden individueel verder zouden gaan, was het afwachten wanneer de beelden uit elkaar gehaald zouden worden. Toch was dit sneller dan verwacht en heeft Madame Tussauds de beelden nu al uit elkaar gehaald! Helaas voor de fans van Nick en Simon kunnen ze dus niet meer samen met het duo op de foto, maar moeten ze nu al wennen aan het idee dat ze individueel verdergaan.. Sad!

TikTok

Madame Tussauds heeft het duo dus al meteen gescheiden van elkaar in het wassenbeeldenmuseum. Dit laten ze weten via een TikTok. Zo is er op de TikTok te zien dat ze allebei apart zitten van elkaar. Nick mag op zijn oude plek blijven zitten en Simon is verhuist naar een andere plek. Zie hieronder de hilarische TikTok van Madame Tussauds:

@madametussaudsofficial

@Nick & Simon zijn uit elkaar, huilen dit. #madametussauds #nickensimon #sad #grappig #nl #nieuws hoe nu verder?

♬ original sound – Radio 538