Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Beauty 6 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG – plastische chirurgie gaat helemaal mis bij Geordie Shore’s Chloe Ferry

Chloe Ferry maakte in 2015 haar entree in Geordie Shore en dat is niet onopgemerkt gebleven. Naast haar hilarische persoonlijkheid (en dus hele grappige opmerkingen) is Chloe ook niet vies van een beetje (boel) plastische chirurgie. Ze begon al snel nadat ze op tv kwam en inmiddels heeft ze al heel wat aan zichzelf laten veranderen. Natuurlijk niks mis mee, dat moet iedereen lekker zelf weten. Maar er zitten ook heel veel keerzijdes aan deze ingrepen en dat moest Chloe zelf helaas ook ondervinden. Ze ging namelijk voor een ‘fox eye lift’, maar dat pakte niet goed uit.

Ze deelt de beelden op Instagram.

Chloe Ferry en plastische chirurgie

Het lastige van plastische chirurgie is dat bijna alles wel mogelijk is. En dat het verslavend kan werken omdat je zelf de resultaten niet meer ziet. Chloe wilde begin dit jaar haar ogen wat laten liften, een beetje zoals Bella Hadid. Ze betaalde zo’n 800 pond voor de ingreep, maar het ging totaal niet goed. In plaats van een gelift oog kreeg ze een infectie die zó erg werd dat ze naar het ziekenhuis moest. Wát een drama.

Screenshot Instagram Chloe Ferry

Inmiddels gaat het weer, maar zo’n heftige infectie is natuurlijk wel ontzettend vervelend.

Newcastle krijgt uitbreiding

Onze andere favoriete OG-Geordie Charlotte is zwanger! Dat wisten we al een tijdje, eerder schreven we hier al over. Maar Charlotte zou Charlotte niet zijn als ze hier geen reality tv van zou maken… Ze heeft namelijk bedacht om haar zwangerschap vast te leggen en dit wordt dan uitgezonden op tv. Inclusief bevalling.

We kennen haar allemaal van MTV’s Geordie Shore – de naïeve Charlotte. Inmiddels is ze de 30 gepasseerd en is ze gesetteld met vriend Jake. Er is dus zelfs een kleine op komst! De Britse legt alles vast in haar docuserie: ‘Charlotte Crosby in Sunderland’, te zien op BBC Three.

Love Islands’ Megan Barton-Hanson is klaar met alle plastische chirurgie: “je gaat niet meer van jezelf houden”