Emma Toussain
Emma Toussain Reality 21 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Nieuw realityprogramma Fboy Island is al sneller te zien dan je denkt

De Nederlandse HBO Max Original Fboy Island gaat op 7 november a.s. in première op HBO Max, weer een nieuwe realityserie om van te smullen! De tiendelige datingserie wordt gepresenteerd door comedian Lisa Loeb.

Fboy Island explained

In Fboy Island reizen Jennemie (26), Manon (24) en Sarah (29) af naar een tropisch eiland waar zij worden vergezeld door 16 mannen: 8 Nice Guys die op zoek zijn naar de ware liefde. En 8 zelfbenoemde FBoys die er maar voor één reden zijn: een geldprijs. Het is aan de vrouwen (en de kijker) om erachter te komen wie wie is. Verliezen zij hun hart aan een FBoy en daarmee mogelijk ook het prijzengeld? Of weten zij de FBoys te elimineren en vinden zij de ware liefde?

In deze datingshow met een flinke dosis humor navigeren de drie vrouwen samen door de datingpool in de hoop een oprechte connectie te vinden. Naarmate de serie vordert, wordt alles onthuld: wie is een Nice Guy, wie is een FBoy en voor wie kiezen de vrouwen uiteindelijk? FBoy Island is een programma met een knipoog naar het dating genre en een sociaal experiment dat eeuwenoude levensvragen stelt als: kunnen FBoys echt veranderen? En eindigen Nice Guys altijd als laatste?

Maak kennis met de drie vrouwen in de hoofdrol

Daar zijn ze dan!

Fboy Island

Jennemie (26) uit Amsterdam is een professioneel opgeleide danseres die werkt als social creative. Jennemie is energiek, extravert en gek op flirten – maar daten in Amsterdam was voor haar tot nu toe allesbehalve succesvol: de leuke mannen zijn bezet of het zijn FBoys…

Manon (24) is een communicatiestudent uit Nijmegen en een actieve TikTokker. Ze is vaak haantje de voorste en ze valt ook op jongens met pit, maar uit ervaring weet ze dat jongens met de grootste mond niet altijd relatie-materiaal zijn.

Sarah (29) is een mondhygiënist uit Amsterdam. Ze is avontuurlijk en valt vooral op ambitieuze mannen, maar is door haar drukke sociale leven de ideale Nice Guy nog niet tegengekomen.

Vanaf 7 november dus te zien! Ga jij kijken? Wij wel, natuurlijk.

6 redenen waarom je toch bij hem blijft terwijl je weet dat je beter kan gaan